Wpis z mikrobloga

@gizel: no jak ja ogólnie robie kule, to skupiam sie na 3 składnikach
-soda 2 porcje
-kwas cytrynowy 1 porcja
- woda (można zastąpić mlekiem, będzie wtedy kula lepiej nawilzać)
- zapachy i olejki
- tłuszcz (jak masz to mleko, to w sumie mozna tłuszcz zastąpić, ale wtedy kule będą sie bardzo szybko pieniły)
  • Odpowiedz
@gizel zrob jakaś zupe tajska. Kup w sklepie typu carrefour czy Tesco pastę curry, kolendrę, makaron ryżowy, krewetki i wyjdzie Ci dobra zupa. Jeszcze robi się to dosłownie chwile
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gizel: ono jest otwarte? Przed dodaniem do czegokolwiek sprawdź czy jest jeszcze dobre, mleko kokosowe szybko się psuje
  • Odpowiedz