Aktywne Wpisy
LubiePieski +237
wyznawcy kapitalizmu: kapitalizm to najlepszy system bo promuje innowacje
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow
CamusVevo +348
#niepopularnaopinia #polityka
PO nie jest "mniejszym złem" a naprawdę dobrą partią z kilkoma minusami; to że ludzie boją się do tego przyznać to zasługa pisowskiej propagandy do której wykop w dużym stopniu się przyczynia
PO nie jest "mniejszym złem" a naprawdę dobrą partią z kilkoma minusami; to że ludzie boją się do tego przyznać to zasługa pisowskiej propagandy do której wykop w dużym stopniu się przyczynia
#bekaznarodowcow #bekazprawakow #szuralicja #neuropa
Jeżeli tak na serio myślisz a nie trollujesz, to proszę cię jedź na tę wyspę, nawet zapłacę ci za koszty podróży tam i zobaczymy czy tamtejsi mieszkańcy tej wyspy też tak uważają jak ty?
Link:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sentinelese
Komentarz usunięty przez autora
@lakukaracza_: Jasne, a jak nas jakiś kraj napadnie to bez jednego wystrzału pójdą gdzie indziej! Krym... Beka, ludzie bez poczucia patriotyzmu to są w Afryce, tak bardzo kochają swoje kraje że są w stanie zaludnić Europę, mając takich obywateli to byś teraz po niemiecku gadał, i szczerze tobie by to nie przeszkadzało, ważne aby
Za ciebie też mogę zapłacić i wtedy we dwójkę wytłumaczycie Sentinelczykom czemu ich wizja świata jest błędna.
@rkowal1980: Twierdzenie, że gdyby w Polsce mieszkali sami Polacy to sytuacja by się zmieniła i miałby nas kto bronić. XD Nie uważało się seba na matematyce na lekcjach dodawania, co? Wyjdź Ty z piwnicy kiedyś
@Poranekk: nie trzeba było opuszczać lekcji historii, Ariel( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Poprawić gospodarkę, tak żeby opłacało się płodzić. Do tego jakieś ulgi dla posiadających dzieci/nie mogących mieć dzieci z przyczyn biologicznych od urodzenia i wio. Trzeba zachęcić, a nie karać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O ja Cię #!$%@?ę: ulgi dla nie mogących mieć dzieci z przyczyn biologicznych spowodują wzrost urodzeń
Ale ty dzban