Aktywne Wpisy
AbaddonLincoln +45
28 724 + 15 = 28 739
Chyba uratowałem serniczek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rowerowyrownik #wykopscottclub #gravel
Chyba uratowałem serniczek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rowerowyrownik #wykopscottclub #gravel
Panitsch +2176
Podobnie jak w zeszłym roku wypłacam 1 złoty z wośp za każdego plusa pod tym postem. Zapraszam do plusowania, każdy plus się liczy. Nic cię to nie kosztuje, a pomagasz. Czas do jutra do 20:00.
#wosp
#wosp
To koncepcje w ramach treningu dla jakiejś fimy zajmujacej sie kalibracjąalkomatów.. nie zawarłem w znaku zadnego nawiązania do słowa do kalibracji,(temat podrzucil mi znajomy, ale przekręcil nazwe w ktorej nie ujął słowa "kalibracji" więc skupilem sie wtedy tylko na połączeniu krwi + procentow albo litery P i nawiązania do polski) , wiec być może przekaz nie jest zbyt trafny, ale prosiłbym chociaż o opinie pod wzgldem technicznym
To jest to co mają obecnie, tak nawiasem mowiac
#grafika
@lastro: Najbardziej podoba mi się logo w prawym dolnym rogu. Te czerwone krople kojarzą mi się z krwiodawstwem i polską służbą zdrowia. W ogóle ten prosty design przypomina mi zlecenia dla instytucji publicznych. Jeśli ma być to logo prywatnej firmy to moim zdaniem można pozwolić sobie na większą fantazję.
PS. Popraw spacing i kerning w nazwie. Font w sumie też bym wymienił.
@gammie: Hmm, nie wiem :P A zdjecie tych części przedstawia alkomat na oddech czy krew?
Pamiętaj, że logo nie musi wyjaśniać czym firma się zajmuje ani opowiadać historii.
Logo służy jedynie identyfikacji.
Spójrz na logo Apple. Czy ich logo sugeruje, że produkują komputery, smartfony i nowoczesne usługi? No nie... dlatego nie martw się, że nie ma żadnego odniesienia do kalibracji.
Logo ma być łatwo rozpoznawalne i najlepiej gdyby zapadało w pamięć.
Spróbuj ten pomysł z
@goedenavond: A co do tego. To czy to na pewno ma sens? Znak i tak będzie występował z napisem