Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Prezes_roku: ja z Warszawy ale tutaj teraz to nawet dowódcy boją się pierdnąć bo znowu jeden podchorąży nie wrócił z przepustki (nie, nie ten z Wrocławia).
  • Odpowiedz
  • 1
@NukeOps: + to co Ci napisałem na Priv. Przyjmują każdego jak leci, testy psychologiczne łatwiej zaliczyć niż badanie krwi (a to i tak ułatwili bo bilirubine znieśli). A z wycieńczenia to trzech zabrała karetka, jeden zmarł.
@jmzr21: z tym, że tego co z Odry wyciągnęli we wrześniu tamtego roku to trochę inaczej było niż samobójstwo.
  • Odpowiedz
  • 2
@NukeOps: @jmzr21: nie wiem czy widzieliście artykuł Onetu, taki super długi, o upadku AWLu. Mam chłopaka na roku, który był tam semestr. Zapytałem go w żartach czy akcja z pluskwami była i co się działo. Powiedział, że tak, w ramach "dezynfekcji" kazali codziennie przez tydzień trzepać koce. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@NukeOps: nabory po 850+ ludzi, stworzone 5 nowych kompanii, elektronika (ostatnia deska ratunku dla ludzi z małą ilością punktów) ma 200+ miejsc. Żeby zaliczyć sprawnościowe trzeba mieć 1 punkt (czyli kilometr poniżej 5 minut, jedno podciągnięcie albo 50 metrów poniżej iluś tam). Widziałem rozporządzenie na przyszły rok, znowu 800+ ludzi, szefu odpowiedział na to "niech mi #!$%@? pokażą palcem gdzie, gdzie oni będą mieszkać" xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vladek: o ja #!$%@?. Po 800 ludzi?! #!$%@?ło ich. Nie sądziłem, że tyle ludzi biorą. Ciężko mi uwierzyć w tą sprawnościówke. Na studium oficerskim też tak jest? A nie, czekaj, Ty na WAT siedzisz.
  • Odpowiedz
@vladek: łe, tam niema studium oficerskiego dla cywili. Miałbym tylko szanse na AWL, jeśli jest tam tak samo jak na WAT. Z tym, że ja złożyłem przysięgę i rok przesłużyłem w WOT.
  • Odpowiedz