@pawelwojciech Ja mam Invictusa podróbkę, którą kiedyś znalazłem w schowku samochodu kierowcy co jeździł na uberze u nas w pracy i wygląda bardzo solidnie :D
@pawelwojciech Haha xD Ja nie wspieram i nigdy nie będę wspierał podrób, bo jest tyle świetnych propozycji za nieduże pieniądze, że szkoda na nie życia. Aczkolwiek posiadam jedną podróbkę, którą kiedyś z ciekawości kupiłem i żałuję, że nie kupiłem z litra jej ( ͡°ʖ̯͡°)
@wojtoon: jakim prawem? Przecież taki zapach nie istnieje. Chyba, że zły barwnik do szkła dodali, wyszły czarne flakony, więc postanowili zrobić nowy zapach.
Ja już zamówionko składam, będę się psiukał i wyrywał dziewczyny (。◕‿‿◕。)
Warto było czekać rok.
#pdk
@dradziak: dobrze, że nie Paco #!$%@? XD
Oj tam, do mojej kolekcji ponad 100 flakonów będą pasowały jak ulał!
Ja mam Invictusa podróbkę, którą kiedyś znalazłem w schowku samochodu kierowcy co jeździł na uberze u nas w pracy i wygląda bardzo solidnie :D
Haha xD
Ja nie wspieram i nigdy nie będę wspierał podrób, bo jest tyle świetnych propozycji za nieduże pieniądze, że szkoda na nie życia.
Aczkolwiek posiadam jedną podróbkę, którą kiedyś z ciekawości kupiłem i żałuję, że nie kupiłem z litra jej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak xD
Jak wszystko :)
@wojtoon
Wanna this flanker brah ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://allegro.pl/oferta/versace-eros-black-100-ml-edt-8727239787
O baben haha xD
Nie wierzę :D
Przecież taki zapach nie istnieje.
Chyba, że zły barwnik do szkła dodali, wyszły czarne flakony, więc postanowili zrobić nowy zapach.