Wpis z mikrobloga

Właśnie do mnie przyszła do mnie latarka #convoy s9 więc napiszę kilka słów o wrażeniach.
Mam już model s2 jednak w związku z tym, że używam latarki w okresie zimowym bardzo często chciałem drugą latarkę którą zawsze mam przy sobie a dodatkowo chciałem żeby mogła być ładowana.
Mam ładowarkę wiec niby to nie problem ale posiadanie 2 albo trzech ładowarek mija się z celem. Nie chcę mieć ładowarki w domu, pracy i może samochodzie. Miesięcznie wykorzystuje ok5 akumulatorków 18650. Posiadam ich 7 więc teoretycznie mam zapas ale w praktyce zdecydowałem się kupić model s9. Jakość wykonania sposób święcenia wszystko jak w s2. Różnice to włącznik z boku (mniej wygodny niż w s9 i trudniej go odnaleźć czy użyć w rękawiczkach) tryb moon na którym mi bardzo zależało i faktycznie jest świetny. Spacer z psem na nie oświetlonych ścieżkach które znam nabrały nowej jakości. Nie oslepiam się a widzę gdzie iść. Klips do montażu bardzo przydatny. Latarka nie przemieszcza się w spodniach typu bojówki czy kieszeni bluzy.
Ogólnie polecam w promocyjnej cenie czyli około 55zl.
Kolejny zakup to skilhunt h03.
  • 3
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Solitary_Man: bardzo dobra relacja ceny do jakości. Ostatnio miałem w ręku latarkę Polskiej firmy z Wrocławia o wartości blisko 500zl. Jakość wykonania przeciętna a jakość wykonania dodatków typu ładowarka tragiczna.