Aktywne Wpisy
Wraczek +320
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +72
@m4ximus13: gra nie warta świeczki, kupisz tani cyrkulator bez problemu. Jak dla samego funu z budowy to możesz zrobić inny rodzaj konstrukcji coś jak pic rel. Tam nie masz cyrkulacji tylko masz dobrze zaizolowany zbiornik z grzaniem. Myślę że, przerobić lodówkę turystyczną i zamiast grzałki dać matę na dno miałoby to sens. Tylko myślę, że musiałbyś dorobić regulacjie mocy
Tak jak proponuje @Lrrr: przerobić lodówkę turystyczną byłoby najprościej. Są ludzie którzy w ogóle używają tylko lodówka + termometr. Przy dobrze zaizolowanym pojemniku nie będziesz potrzebował cyrkulacji. Z termostatem i matą po prostu byś nie musiał tego pilnować i dolewać ciepłej wody.