Wpis z mikrobloga

@RegularJohnny: w końcu coś normalnego :D

Pytanko: czy w tym klipie pojawia się konstrukcja z kół zębatych? Bo widziałem foto z planu z takową "kompozycją", a w teledysku nie zauważyłem. Ale jestem tylko człowiekiem.
@Cohonez To by było nadwyraz dziwne. Ostatnia płyta R+ dostała 3 teledyski (4 jeśli policzymy Zeig dich, chociaż z tego co słyszałem to jego przyszłość jest niepewna), a tutaj w dużo mniejszym projekcie mielibyśmy ich aż 6. Jeszcze gdyby te teledyski było zrobione po taniości, ale tutaj wręcz przeciwnie. Nie narzekałbym, ale by mnie to zdziwiło. ¯_(ツ)_/¯
@qnebra: z Zeig Dich to nie wiadomo - gdybym był na miejcu zespołu, to chyba zainwestowałbym w dokrętki, bo już mimo wszystko anulowany klip kosztował i szkoda byłoby zmarnować hajs - zwłaszcza, że pewnie zestaw remiksów już mają. Ciekawi mnie natomiast co miało być piątym kawałkiem do teledysku - obstawiam Puppe lub Tattoo.
@Cohonez: Tylko podobno, podobno wersja po poprawkach też im nie podeszła. Więc chyba w grę wchodziłoby bardziej nakręcenie całego klipu od nowa, z innym reżyserem i scenariuszem.
@qnebra: w sumie ciekawe, czy już były dokrętki, czy jeszcze nie. Ale z tą zmianą reżysera to się zgodzę - Zoran zrobiłby to na pewno lepiej. I taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RegularJohnny: Od początku była mowa o 5 teledyskach - 3 już wydali
4 - to niepewny Zeig Dich
5 - ????
@qnebra: jakieś potwierdzone źródło? Z tego co czytałem to nie było jeszcze chyba żadnego oficjalnego info o poprawionej wersji O.o Chyba, że coś przeoczyłem^^