Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#perfumy #perfumydamskie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Lou lou są ciężkie, kadzidlane, z lekką nutą anyżu, suszonej śliwki, kamfory, są wyraziste, gęste, raczej nostalgiczne i trochę smutne w odbiorze, przypisalabym im kolor szaro-niebieski, świetnie pasują do 'angielskiej pogody', podczas deszczu pasują mi najbardziej. Nie należą do zapachów łatwych w odbiorze, ale jeśli trafią w gust, to idealnie.
Amor amor to zupełnie inna bajka, kojarzą
Szukam raczej perfum do noszenia na codzień. Dużo dziewczyn używa Si, Caroline Herrery...
Chciałbym znaleźć swój zapach. Wiem ze moimi ulubionymi przed Laty były L’or oraz Valentino Gold. Niestety są wycofane
Z ładnych, kobiecych zapachów z charakterem, ale zdatnych do użytku na co dzień proponuję:
Clinique- Aromatics in white
Montale- Intense Cafe (kawa z wanilią i różą)
Laura Biagiotti - Venezia, Roma
YSL- Elle, Manifesto
Estee Lauder - Sensuous
Juliette has a gun- Lady vengeance
Każdy z tych zapachów jest zupełnie inny, ale wszystkie są raczej dobrze odbierane przez otoczenie.
Podaję to, co mi pierwsze