Wpis z mikrobloga

Fajne że Pan witek ma najwięcej głosów ale totalnie r-----------ą mnie wykopki które które piszą jak to on świetnie wygląda i że wygląda bardzo pewnie. Dla mnie to jest typowy przykład typa który musi założyć marynarkę ale tego nie lubi i chce wyglądać jak l00zak. Przecież ta marynarka wygląda jak z jakiejś kolekcji cipo&baxx albo ze sklepu Pani Basi z garniturami. Do tego dżinsy i ta koszula, no XD. Wygląda jak typowy, "młodzieżowy" wujek na weselu. I pewnie zaraz polecą hejty że hurr durr jak można oceniać wygląd. No można ale tą wypowiedź kieruję do tych którzy piszą jaki to on genialnie wygląda.

#galeriakrosno #modameska #streetwear #przegryw
C.....K - Fajne że Pan witek ma najwięcej głosów ale totalnie r-----------ą mnie wyko...

źródło: comment_IwyTreMlwXf7KjLyCZB8QCXbV2Pj2Gk0.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panjappa: Właśnie k---a,
Cisne zawsze z tych #specjalistazwykopu który gdyby nie wiedział kim jest Jobs nazwał by go Marianem spod sklepu.
Cisnie gościowi ze ma marynarkę z bazaru z nieświadomości ze najbardziej bazarowe ciuchy to noszą pozerzy.
Ale nie wie twgo bo sam takim jest. Wystarczy się wybrać do najlepszych hoteli w Polsce, na jeden kongres, przeczytać jeden Forbes i okazuje się jak PRAWDZIWI ludzie sukcesu się ubierają.
  • Odpowiedz