Wpis z mikrobloga

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wloclawek-policjanci-z-nagrali-polnaga-kobiete-na-komendzie-polska-i-swiat,987031.html

Co na to młoty ślepo wierzące w nieskazitelność polskiej policji? Przed chwilą to samo było w innej miejscowości, a przecież na jaw wychodzi promil takich spraw. Jak można być takim idiotą, żeby przy takiej liczbie afer z policją darzyć tą patologiczną formację jakimkolwiek szacunkiem? Nie wspominając już, że jak karakanowi zabraknie pieniędzy na realizację swoich chorych pomysłów i zacznie zajmować pieniądze na kontach to właśnie ta policja was będzie pałować po grzbietach w razie sprzeciwu.

#policja #polska #konin
  • 16
  • Odpowiedz
@kalytax: raczej chodzi mi o to, że w policji pracuje mnóstwo całkowicie zdemoralizowanych ludzi, niczym nie różniących się od tych, do których ścigania zostali powołani. Ale wykopki najchętniej dały by im prawo do ulicznych egzekucji, bo przecież skoro ktoś by został zabity, to na pewno nie za darmo. Natura niewolnika idealnego.
  • Odpowiedz
@marek-krakow: nie uważam, że policja jest krystaliczna, ani idealna, ale w tym przypadku (konin) sądzę że ich wersja jest prawdziwa. Jestem z Konina i co nieco o adamie słyszałem i te opowieści że nie skrzywdziłby muchy i że nigdy nie miał problemów z policją mnie bawią
  • Odpowiedz
@marek-krakow nie wiem czy wiesz ale w Policji jest blisko 100 tysięcy ludzi i ciężko o to żeby przy takiej ilości ludzi z całej Polski nie znalazł się procent idiotów którzy w życiu nie powinni się do tej formacji dostać.
  • Odpowiedz