Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +236
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
mirkiswirki +94
Aktualnie mam 32 lata i przez chwilę zastanowiłem się nad tym co będzie zawodem przyszłości.
Ale żeby coś przewidzieć trzeba zrozumieć dotychczasowe trendy i tak sobie myślę kto wygrał życie, a kto przegrał.
Lata 1990-95
Czasy dzikiej prywatyzacji, otwarcia granic, zmian politycznych
+ kto znał angielski lub miał studia wygrał życie (rynek pracodawcy ale wykształconych niewiele)
+ kto otworzył firmę import export (brak towarów zachodnich i w ogóle każdych)
+ kto zakupił
Ale żeby coś przewidzieć trzeba zrozumieć dotychczasowe trendy i tak sobie myślę kto wygrał życie, a kto przegrał.
Lata 1990-95
Czasy dzikiej prywatyzacji, otwarcia granic, zmian politycznych
+ kto znał angielski lub miał studia wygrał życie (rynek pracodawcy ale wykształconych niewiele)
+ kto otworzył firmę import export (brak towarów zachodnich i w ogóle każdych)
+ kto zakupił
Mirki,
Dostalem wczoraj mandat za prędkość. Policja stała na poboczu na linii ciągłej na pasie do włączania się do ruchu. Stanęli sobie na końcu ograniczenia do 70 i mierzyli na samym wlocie na tę 70. Byłem bez szans ;).
Mam teraz wątpliwości czy zrobiłem dobrze, że przyjąłem mandat. Wyczytałem, że jeżeli stoją na zakazie, to powinni mieć włączone niebieskie światła. Zdaje się, że stali na linii ciągłej, możliwe, że zahaczali też o pas wyłączony z ruchu. Stali też bez żadnych świateł. Nawet jak mnie zatrzymali, to nadal ich nie włączyli. Czy to była prawidłowo wykonana kontrola? Czy w takim wypadku odmówienie przyjęcia mandatu skutkowałoby anulowaniem go w sądzie? Oczywiscie, gdybym miał zdjęcia.
Zamiast wyłapywać agrysywnych debili na drodze to łatwiej stać w jakimś #!$%@? miejscu i łapać leszczy i staty do premii się zgadzają!
Komentarz usunięty przez autora