Wpis z mikrobloga

ten artykul o pobiciu milexa przez oleha jest piekny XD

Powodem, dla którego Oleh mnie pobił, jest to, że twierdzi, że jestem złodziejem. A sytuacja wygląda tak, że ja rano szedłem po bułki i wziąłem Magdy kartę, bo moja była zablokowana, a nie chciałem jej budzić. Pieniądze to coś, co zawsze można oddać (co zresztą już zrobiłem), a zaufanie trudniej odbudować - mówi i dodaje, że jego zdaniem to nie jest prawdziwy powód aktu agresji uczestnika "Big Brothera": To i tak tylko przykrywka, bo on nie chciał, żebym dłużej z nimi mieszkał, bo nie pozwalałem, żeby traktował ją tak, jak traktuje.

Nie mogę patrzeć, jak on jej robi awantury każdego dnia. Madzia nie może wyjść ze znajomymi, bo on twierdzi, że bez niej nie zaśnie. Potrafi wyzywać ją przy fotoreporterach, a jak nie ma nikogo w domu, to wyzywa od ku..w. Koleś ma bardzo ukraińskie myślenie, jak Magda nie chciała mu zrobić jajecznicy to krzyk, że to kobieta powinna mężczyźnie gotować w domu, mimo, że mają catering. Madzia, jak to Madzia. Jest tak dobra osobą, że spokojnie mu tłumaczy, ze u niej w domu tak nie było

#bigbrother
  • 8