Aktywne Wpisy
DrFaithless +62
Szamałeś za dzieciaka, narkotyzując się cukrem i kofeina od najmłodszych lat, to plusujesz
Rainmaker97 +3
Czy z takim wyglądem mam jakiekolwiek szanse na to żeby znaleźć kobietę do seksu nie mówiąc już o stałej relacji? 23 lata na karku i pomału godzę się z tym że już dla mnie over
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
#narkotykizawszespoko
@ThiZ: wszystkie uzaleznienia rozregulowuja neuroprzekazniki wiec kazda uzywka, nawyk od ktorych jestesmy uzaleznieni szkodza fizycznie nawet jezeli nie uszkadzaja organizmu. Nie interesowalam sie nigdy zbytnio heroina ale wydaje mi sie ze z ta czystoscia o ktorej piszesz moze byc ogromny problem. Mysle
@ThiZ: czysta heroina? heroina i kokaina to najbardziej zanieczyszczone rzeczy obecnie xd niech do myślenia ci da fakt że helupa oryginalnie jest biała dopiero ta sprzedawana na ulicy jakoś dziwnie zmienia kolor na brązowy xd co gorsza uzależnia tak mocno że nie kiedy po jednej szprycy jesteś #!$%@?,niech każdy bierze co chce ale nie wmawiaj ludziom że to samo zdrowie i nie porównuj
@PyzaLivestream:
Ale co to ma do tego co napisałem? xD ignoranci.
Jak kogoś stać, bo pracuje i ma dostęp do czystej hery lub sam ją uzyskuje - co podobno nie jest ciężkie, to jak ma być szkodliwe fizycznie? Układ nagrody dostanie po dupie z powodu uzależnienia, ale bebechy całe a alkoholik bebechy do śmietnika jak i trzaski na bani.
Ach, no tak, zapomniałem, że heroiniaci to tylko ci co biorą z ulicy i robią gałę za działkę... Tak samo jak alkoholicy to
Ignoranci.
@ThiZ: odnioslam sie do tego co napisales, jezeli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie moja wina ¯\_(ツ)_/¯ bierz here i zyj 100 lat, ja Ci dobrze zycze :)