Wpis z mikrobloga

@brakloginuf: no oczyw3iscie że tak ale alko jest tak strasznym gównem i dla ludzi w polsce nie ma w sumie z tym żadnego problemu a jak usłyszą Heroina to #!$%@? poprostu o ja #!$%@? a potem #!$%@? jeszcze żonę #!$%@?ą do śmierci kilka godzin po mszy
  • Odpowiedz
@Darkejas: picie alkoholu nie oznacza od razu bicia zony i glebokiej patologi. Wiekszosc ludzi pije z umiarem raz na jakis czas, z powodu jakiejs okazji lub na spotkaniu z rodzina, przyjaciolmi. Heroiny zazwyczaj uzywaja ludzie z problemami lub uzaleznieni i dlatego ma zla opinie.
  • Odpowiedz
@Darkejas: z heroiną jest beka, bo 90% osób wypowiadających się o niej to ignoranci, a wręcz debile, bo są zamknięci na fakty - które mówią jasno, że czysta heroina nie szkodzi za nic fizycznie, to jej potencjał uzależniający jest jej piekłem, tylko to. Funkcjonujący helupiarz vs funkcjonujący alkoholik = nie muszę mówić kto wygra batalie
  • Odpowiedz
czysta heroina nie szkodzi za nic fizycznie, to jej potencjał uzależniający jest jej piekłem, tylko to. Funkcjonujący helupiarz vs funkcjonujący alkoholik = nie muszę mówić kto wygra batalie

@ThiZ: wszystkie uzaleznienia rozregulowuja neuroprzekazniki wiec kazda uzywka, nawyk od ktorych jestesmy uzaleznieni szkodza fizycznie nawet jezeli nie uszkadzaja organizmu. Nie interesowalam sie nigdy zbytnio heroina ale wydaje mi sie ze z ta czystoscia o ktorej piszesz moze byc ogromny problem. Mysle
  • Odpowiedz
czysta heroina nie szkodzi za nic fizycznie

@ThiZ: czysta heroina? heroina i kokaina to najbardziej zanieczyszczone rzeczy obecnie xd niech do myślenia ci da fakt że helupa oryginalnie jest biała dopiero ta sprzedawana na ulicy jakoś dziwnie zmienia kolor na brązowy xd co gorsza uzależnia tak mocno że nie kiedy po jednej szprycy jesteś #!$%@?,niech każdy bierze co chce ale nie wmawiaj ludziom że to samo zdrowie i nie porównuj
  • Odpowiedz
@morgiel:;
@PyzaLivestream:
Ale co to ma do tego co napisałem? xD ignoranci.
Jak kogoś stać, bo pracuje i ma dostęp do czystej hery lub sam ją uzyskuje - co podobno nie jest ciężkie, to jak ma być szkodliwe fizycznie? Układ nagrody dostanie po dupie z powodu uzależnienia, ale bebechy całe a alkoholik bebechy do śmietnika jak i trzaski na bani.

Ach, no tak, zapomniałem, że heroiniaci to tylko ci co biorą z ulicy i robią gałę za działkę... Tak samo jak alkoholicy to
  • Odpowiedz
@morgiel: No, alkohol przy opioidach wygląda jak totalne gówno XD bo można dzielić na czyste, apteczne, skoro mówisz o całej grupie. Wysoko funkcjonujący opiowrak będzie żył XX lat na grzaniu bez żadnych oznak z zewnątrz, a alkoholik? szybki #!$%@? dla zdrowia jak i łba.
Ignoranci.
  • Odpowiedz
Ale co to ma do tego co napisałem? xD ignoranci.

@ThiZ: odnioslam sie do tego co napisales, jezeli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie moja wina ¯\_(ツ)_/¯ bierz here i zyj 100 lat, ja Ci dobrze zycze :)
  • Odpowiedz