Wpis z mikrobloga

@szurszur: mówisz o tym znalezisku które zostało zakopane jako informacja nieprawdziwa geniuszu?Twierdzisz że wyślesz swoją 12-13 letnią córkę na Euroweek żeby ją obściskiwał czekoladowy książe?
  • Odpowiedz
@szurszur: Dane ponoć latają po internetach od wielu lat bo były w gazecie Fakt- a czy ujawnił to nie wiem bo był paywall i znalezisko zakopane jako informacja nieprawdziwa. teraz nawet go znaleźć nie mogę.
  • Odpowiedz
@gierape:
Ale Pan pierdo..sz. Miałem niedawno sytuację w podobnym stylu.
Że firma z Luksemburga kupiła w 2004 roku
mój rzekomy dług w stosunku do firmy telekomukanikacyjnej
za niezapłacony rachunek w kwocie około 300 zł z 2001 roku
W roku 2010 firma z Luksemburga uzyskała tytuł wykonawczy
  • Odpowiedz
Fajny chłop z tego Staszka. Ale prawda jest taka, że mieszkanie powinien mu zasponsorować kościół katolicki. Za propagandę przez tyle lat, no i za to, że się chłopczyna na kk wywrócił :) Skoro kościół stać na zapłacenie dużej bańki za tego zbocza w habicie, co ruchał dziecko, to na mieszkanie dla Stacha chyba też uzbiera :)
  • Odpowiedz
@gierape: po pierwsze jakąś dziwną prawicę, której Michalkiewicz nie jest zwolennikiem, masz na myśli mówiąc, że to budowa państwa od podstaw i mówienie innym jak ma żyć. Michalkiewicz jest zwolennikiem wycofania państwa z życia gospodarczego.
Po drugie niemerytoryczny argument ad personam.
I nie jestem zwolennikiem Michakiewicza, piszę tylko żeby uściślić i podnieść poziom dyskusji
  • Odpowiedz