Wpis z mikrobloga

Piszę to kolejny i ostatni raz:
Laska nie może być przegrywem.
Znałem różową 1/10 ze szkoły. Serio ryj jak upośledzony goryl, smród z japy, ulanie, bezguście w ubiorze, brak higieny, chodziła 2 tygodnie w jednym polarze... nie chcę mi się już #!$%@? tego znowu powtarzać całego. Nie miała w ogóle #!$%@?, dostawała atencje od typów nawet 4/10, traktowali ją równo xD. Serio była 1/10 i możecie nie wierzyć, ja sam w to nie wierze i myślę, że to jakiś eksperyment społeczny... ale znalazł się frajer co ją zechciał. Nie wiem jak on może z nią współżyć, nie chcę wiedzieć. Na chwile obecną jest po ślubie i w dodatku poleciała se z nim na wczasy do cieplejszej części globu, bo się na FB chwalili. Za rok pewnie będą się bombelkiem chwalić.
I wy coś chcecie gadać, że możecie przegrywać?xD
#przegryw ##!$%@? #logikarozowychpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
@SirRoger: nie rozumiem pytania. Laska jest 1/10 (może teraz max 3/10 bo wątpie, żeby ktokolwiek wytrzymał ten odór zgniłego cukru i przepocone dwutygodniowe ciuchy), a funkcjonuje pomimo tego jako zdrowy element społeczeństwa i żyje normalnie. Teraz weź postaw faceta z wyglądem 1/10 czy już nawet 3/10 - przekreślony na starcie
  • Odpowiedz
@GreatestLoser: Czasami mam wrażenie, że pomimo pewnych doświadczeń nadal nic nie rozumiem.
Nawet najbrzydsza różowa może kogoś znaleźć. Czasami całkiem sensownego gościa.

Z drugiej strony, często jest tak, że różowe wybierają gości, którzy nie reprezentują sobą nic ciekawego zamiast zaradnego, spokojnego anonka.
  • Odpowiedz
@GreatestLoser: No ja znam dziewczynę 2/10, kliniczna otyłość, z ryja też brzydka, do tego leniwa i intelektem nie błyszczy. 1 punkcik dodaje, bo o higienę w miarę dba. Jak miała okres, że chciała poszaleć to z Tindera co tydzień się ruchała z innym. Wez mi pokaż typa nawet 6/10 co.ma takie możliwości jak laska 2/10 xD
  • Odpowiedz