Aktywne Wpisy
Buchomodozor +638
Wkurza mnie kupowanie wody. Od dwóch dni napełniam butelki po cisowiance kranówą, która rzekomo różowej nie smakuje, jak na razie zero podejrzeń.
#heheszki
#heheszki
Mega_Smieszek +320
Zróbmy listę plotek, które mimo raczkowania dopiero internetu rozprzestrzeniły się po Polsce. Ja zaczynam:
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
Tu transkrypt wywiadu, wideo poniżej:
#bekazprawakow #bekazkorwina #lgbt #neuropa #konfederacja #korwin #4konserwy #polityka
@KrwawyPacyfista: to to jeszcze pół biedy, ja kiedyś byłem związany z młodzieżówką którejś z jego partii (UPR chyba?)…
@qwertty321: Jak ktoś przestaje udawać, że jest hetero i ujawni się ze swoją orientacją to z poczciwego "homosia" przeobraża się w obrzydliwego "tfu, geja", który to jak wiadomo Korwinowi się kojarzy ze słowem na "g", dlatego spluwa za każdym razem jak je wypowiada:
@qwertty321: Nie śledzę teraz korwina, ale Z tego co pamiętam to jego taktyka opierała się zawsze na straszeniu a to Unia Europejska a to imigrantami a to podatkami
- podatki #!$%@?ć i będzie git
- ideologia gender
- UE zła
- kościół jest ok a jak
@R187: wstawaj Janusz XD
Komentarz usunięty przez moderatora
berkowicz, z tym że nie pamiętam czy powoływał się na swoich kolegów