Wpis z mikrobloga

Korwin w wywiadzie dla SE powiedział, że elity popierające LGBT trzeba wyrżnać w drodze rewolucji oraz, że elity, które nie święcą przykładem podczas rewolucji francuskiej wieszano na latarniach. Kiedy dziennikarka prowadząca wywiad zarzuciła mu mówienie o zabijaniu ludzi Korwin odparł, że sama zobaczy za 10 lat. Czyżby Król wieścił niechybną rewolucję i wymianę elit w Polsce? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tu transkrypt wywiadu, wideo poniżej:

- Jeżeli takie są nastawienia ludzi, to ja się zastanawiam czasami czy już nie jest potrzebna rewolucja żeby wyrznąć tych ludzi po prostu.

- Kogo wyrżnąć?

- Wyrżnąć taką... takie elity.

- Które zabraniają naukowcom mówić co myślą?

- Nie, to jeszcze... takie zgniłe, które popierają te całe zboczenie, te wszystkie zboczenia, prawda.

- Jakie zboczenia? Strasznie Pan mówi niekonkretnie, jakie zboczenia?

- No w tym momencie LGBTQZ, trzeba tam wymienić te zboczenia, prawda. (...) Elity narodu powinny świecić przykładem. Jeżeli elity tego nie robią, no to przychodzi rewolucja francuska i się ich wiesza na latarniach niestety. No bo czegoś takiego... no to właśnie robiła arystokracja francuska. Arystokracja francuska się pogrążyła w zboczeniach właśnie rozmaitych i tak dalej i przyszli ludzie i...

- Ale Pan teraz namawia do zabijania, mówi Pan o zabijaniu ludzi no, jak to tak w XXI wieku, Panie pośle?

- Zobaczy Pani, co się stanie za 10 lat.

- Co się stanie?

- Zobaczy Pani.

#bekazprawakow #bekazkorwina #lgbt #neuropa #konfederacja #korwin #4konserwy #polityka
  • 27
@ppiasq: noe mżna tego brać dosłownie, tzn, on lubi podawać takie przykłady Straszne i co dużo obrazują strasząc nimi, ake no co chodzi o to że przesadzają i idzie w złym kierunku to... ludzie zazwyczaj kryją w sobie emocje , a jak wybuchną to wtedy nie ma zmiłuj i idą za ciosem rozpędzeni , robiąc aż za dużo , czyli ze skrajności gdzie nikt na nic nie reaguje w drugą stronę
@KrwawyPacyfista od zawsze ale po złączeniu się z narodowcami to jakby przybrało na sile, i to nie tak trochę a dość mocno, tam teraz nawet ludzie tacy jak berkowicz po których można było się zazwyczaj spodziewać jakiegoś poziomu wypowiedzi atakowali lgbt przy każdej okazji wyjmując kartę znajomego/normalnego geja, oglądałem debaty i konfederacja w skrócie
- podatki #!$%@?ć i będzie git
- ideologia gender
- UE zła
- kościół jest ok a jak
@rencista już w tytule masz pierwszy xD pozwól że zacytuję na samym początku "pit 0%" czy ty wywnioskowałeś z moich zdań powyżej że mówię o wszystkich podatkach? Jak tak ciężko ci zauważyć to przedstawiałem program tej partii w uproszczeniu więc i to zdanie uprościłem, może teraz zrozumiesz