Wpis z mikrobloga

@Myrten Całą kolekcję nie łatwo uzbierać, a pojedyńcze fanty się nie opłaca sprzedawać.
Za trzygwiazdkowego jelenia mam 12,50$ Jeden lokalny transport daje mi 150$, a jak kupię najwiękrzy wóz to będzie 300 ( ͜͡ʖ ͡€)
Zastanawiam dię nad zakupem wozu myśliwskiego. Warto? Ile trucheł wchodzi?
@G_Addams: Najwiekszy transport daje 500, wozu rzadko uzywam ale czasem sie przydaje :) Nawet na zachomikowanie truchel na potem, na czas jak nie bedziesz mial ochoty na zbieranie czegokolwiek :p
@Myrten: Niby tak, ale po 3-4 przejechaniach wszystkiego zyc sie odechciewa :D
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Myrten: Nuda jeździć tym wozem. Moim zdaniem najgorsza profesja, zostawiłem sobie na koniec. W dwóch pozostałych wbiłem już dwudzieste levele.

Ogólnie to opłaca się grać daną profesją jeżeli chcemy coś konkretnego zyskać:

łowca głów - złoto
handlarz - exp
kolekcjoner - kasa
@Pouty: Jakim wozem? Kolekcjoner nie ma wozu i wbija się go ekstremalnie szybko, już mam 20 poziom mimo tego że odblokowałem go przedwczoraj jako ostatniego, jest też zdecydowanie najlepszy jeżeli chodzi o wbijanie xp, kilkadziesiąt tysięcy pkt dziennie mam dzięki niemu
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Myrten: chodziło mi o handlarza, że najnudniejsza profesja jak dla mnie. Wydaje mi się, że exp szybciej wchodzi jednak handlarzem tylko wystarczy dowozić towar przed samym końcem czasu to dodaje najwięcej expa.