@FapinoTrololo: @czlapka: @ZenobiuszFurman: Gdyby nie felietony Zarzecznego i Stanowskiego, to nie warto byłoby tam zaglądać. Jeszcze czasami Olkiewicz coś ciekawego napisze, ale poza tym zrobił się z tego kolejny portal o piłce, gdzie się po prostu narzeka. Tyle że na wszystko i zdecydowanie zbyt często bez sensu.
@czlapka: Też się na tym przyłapałem, że przestałem czytać wszystko co się ukazuje, ale to wynika wyłącznie ze zwiększenia liczby newsów. Kiedyś były trzy dziennie, w tym jeden złożony z dwóch akapitów, to z przyzwyczajenia czytałeś wszystko, teraz jest kilkanaście, z czego większość dużych, więc ciężko ogarniać każdy nowy. Tak przynajmniej ja to widzę po swojej "aktywności czytelniczej". :)
@Jakub_Olkiewicz: Ale Ty musisz mieć inne podejście wiadomo czemu ;o Akurat. Ciebie się Dobrze czyta z kibicowskich względów chociaż inna strona Łodzi. ;p
http://i.imgur.com/7qTyxY7.png
Tak przewidują skład Legii na dzisiejszy mecz z Widzewem, a przecież wczoraj Urban powiedział, że będzie dużo zmian.
Tymczasem w I składzie wystąpią dziś: Cichocki, Kucharczyk, Żyro, Furman i Mikita
Także wkleili skład z dupy wzięty.
#pilkanozna #ekstraklasa #weszlo
Cichocki, Kucharczyk, Żyro, Furman i MIKITA w pierwszym składzie na Widzew"
No nie trafili trochę
@czlapka: Też się na tym przyłapałem, że przestałem czytać wszystko co się ukazuje, ale to wynika wyłącznie ze zwiększenia liczby newsów. Kiedyś były trzy dziennie, w tym jeden złożony z dwóch akapitów, to z przyzwyczajenia czytałeś wszystko, teraz jest kilkanaście, z czego większość dużych, więc ciężko ogarniać każdy nowy. Tak przynajmniej ja to widzę po swojej "aktywności czytelniczej". :)