Wpis z mikrobloga

Czy ktoś czekał dość długo na elektronikę z #banggood ? 27 października 2019 wysłano mi [takie przewody](https://www.banggood.com/3-x-BlitzWolf-BW-TC14-3A-USB-Type-C-Charging-Data-Cable-Green-3ft0_91m-For-Oneplus-6T-Xiaomi-Mi8-Pocophone-f1-S9-p-1581011.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Neworder171109&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=winnasrc=email2675773≻eh=8d0dda88f92d61d41≻llid=17014944≻lid=105229698≻uid=48En1lef9H&cur_warehouse=CN) i do dziś ani monitoringu ani widu ani słychu... wybrane standard shipping, płacone kartą. Nie wiem ani kto to ma przywieżć. Niby jeszcze nie ma co panikować, ale prawie 3 tyg, nie jest to okres świąt jeszcze i cisza.

Utopiłem 25 zeta czy przyjdzie?

@lowcychin #aliexpress
snwptest - Czy ktoś czekał dość długo na elektronikę z #banggood ? 27 października 20...

źródło: comment_wftrnNaBs6Fddpp1OMZhr9XzKkagKzIf.jpg

Pobierz
  • 14
@grykom tak się domyślam, że pół Polski kupuje u żółtka i pewnie kontenerowce płyną z naszą elektroniką omijając tsunami, wojny, strefy wpływów itp ( ͡º ͜ʖ͡º)
@grykom: Fajne zestawionko, ale czy uwzględniłeś tutaj wtopy typu paczka nie doszła, zaginęła, zawróciła itp.? Jak czytam sobie wypok to jest multum tematów o tym że paczki zwyczajnie nie dochodzą. U mnie idą dwie od 6 listopada i póki co jest mocna cisza xd

@snwptest Panie Ty panikujesz o 25zł po 3 tygodniach a tu ludzie czekają po 40-60 dni na telefon za 2k xd I też mają jeszcze nadzieje choć
@Foxs podlinkuj jakiś wpis na Mirko gdzie ktoś pisał co nie doszło lub podpowiedz jaki tag gdzie szukać. Specjalnej nerwicy nie mam, po prostu w PL przewody USB C są dość drogie (30zł 2m) a niestety potrzebuje kilka (samochód, praca, mieszkanie) i chciałem przycebulić
@snwptest: rozne sa, trzeba grzebać, sam grzebie bo problem jest taki że wpiszesz banggood, gearbest, aliexpress, zakupyzchin i inne takie to jest tam zasyfione kodami i promocjami i między tymi są też narzekania ludzi że coś im nie doszło. Ja wpisuje np. też priorityline, tam poszukaj ale to jest od niedawna raczej.