Aktywne Wpisy
Siema nocna.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Dawul +48
Rolnicy pierwszy raz od wielu lat protestują w słusznej sprawie, w interesie nas wszystkich, a spora część wykopków na nich pluje bo hurrr durr glosowali na PiS.
Może zacznijmy od początku.
Rolnicy za PiS też demonstrowali i nie jest prawdą jakoby tak nie było.
Zielonoładowe pomysły to zasługa naszych genialnych strategów w UE i tak to prawda PiS się na to zgodził, ale co z tego? Jeżeli pomysł jest zły to nieważne
Może zacznijmy od początku.
Rolnicy za PiS też demonstrowali i nie jest prawdą jakoby tak nie było.
Zielonoładowe pomysły to zasługa naszych genialnych strategów w UE i tak to prawda PiS się na to zgodził, ale co z tego? Jeżeli pomysł jest zły to nieważne

Utopiłem 25 zeta czy przyjdzie?
@lowcychin #aliexpress
źródło: comment_wftrnNaBs6Fddpp1OMZhr9XzKkagKzIf.jpg
PobierzPaczki z ali wyslane gownopoczta, chcialbys dostac w 18 dni - to tak nie dziala.
@Colek spoko, czekam. Pod choinkę przyjdzie (albo na sylwestra) ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_2QOnoyEMaMjp56aRvN7aDsizAXA2CFv6.jpg
Pobierz@PurpleHaze: większość zamówień z banggood szła do mnie w czasie poniżej 3 tygodni
@snwptest Panie Ty panikujesz o 25zł po 3 tygodniach a tu ludzie czekają po 40-60 dni na telefon za 2k xd I też mają jeszcze nadzieje choć
@snwptest: sam rejs statku to 30-50 dni. Duża część poczty lata.
przyszło. Czas dostawy: 33 dni. Znośnie.
źródło: comment_CKsZaUf7A2xW46tEyh8BRdDmbZRaLgsh.jpg
Pobierzjeszcze nie sprawdzałem czy działają :) ale wystarczy żeby ładowały, transferu danych usb3.0 nie wymagam :)
źródło: comment_sxbuk0i9CQkCGNNViMCkkr9nUN1ais0R.jpg
Pobierz