Wpis z mikrobloga

@hedarro: XD to mało chyba wiesz, z reszta w Europie tez gowno się działo, nie było nawet żadnych łanów. No ale co tam się spodziewać po zakompleksionym popychadle z coda xD
  • Odpowiedz
@lenovo99: Mam to samo, a grałem na gównianej wersji PS3, ale to ile pograłem z moim znajomym to było niezapomniane, szkoda że już nie ma tego.

W sensie, odpale jakas gierke i nudzi mnie po 30-60 minutach :/
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Freakz: czyli to ty niszczyles wszystkich W samolotach i na ziemii. Ja lubialem helikopterami latac bo duzo killi mozna bylo narobic
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@lenovo99: ja zaczynałem od BF2 więc mogę co mały #!$%@? opoedziec historię ( ͡° ͜ʖ ͡°) BF3 był mega metro ( ͡ ͜ʖ ͡) The best
  • Odpowiedz
@szczekacz666: jak jeszcze grasz na PC to mozemy sobie polatać i naucze Cie kilku sztuczek ;p Najważniejsza jest prędkość która idealnie wynosi 313 węzłów + używanie wszystkich powierzchni sterowych samolotu + kilka innych przydatnych wskazówek np. Kiedy zrobić odpowiedni kontr-zwrot. Ciężko jest teraz latać nawet mi, zostali sami najlepsi, spotykam same legendy dogfightingu. To nie te czasy co kiedyś
Freakz - @szczekacz666: jak jeszcze grasz na PC to mozemy sobie polatać i naucze Cie ...

źródło: comment_cYQZ9fIePEwO1mS4N0T843fWjmTP7gyV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Freakz: @Zarys: @szczekacz666: @Belkaenes: @MassFett: @ampap: @lenovo99: ja tez sie pochwalem ale w sumie nie ma czym bo bylem sredniakiem. i kajam ze w czworce montowalem c4 na dzipie w Jedwabnym Szlaku. Wogóle moje ulubione mapki z bf3 to sekwana i monolit markaz oraz oczywiscie kanały nouszahr ( te kampienie dzwigu(,) a z czwórki najbardziej lubilem jedwabny szlak, zatopiony smok, propanda,
Djodak - @Freakz: @Zarys: @szczekacz666: @Belkaenes: @MassFett: @ampap: @lenovo99: ja...

źródło: comment_m3eZhx54duulIXLI6jY8og2USSJ9vifp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz