Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
wtf xD
Komentarz usunięty przez autora
@RobieZdrowaZupke O to to. Do tego dochodzą żarty czy memy, z których się oboje śmiejecie, wspólne zainteresowania. Taka bratnia duża, która o ciebie dba i o którą ty dbasz. Taka potrzeba wynika u mnie chyba z
@Out_of_range: Ale skąd taki wniosek? Masz na to jakieś badania? Wszyscy chcą być szczęśliwi, a związek na początku daje dużo szczęścia. O seksie nie wspominając.
Ja jednak jestem realistą i wiem, że to jest kwestia kilku miesięcy, jak się obie strony przestają sobą fascynować i zaczyna się p-------ć.
Dlatego ja bym może i chciał pobyć w związku, jednak robiąc bilans zysków i strat, to
Przykładowo są firmy, które by wprowadzić nowe ubranie na rynek wynajmują osoby, które mają je nosić np. w centrum miasta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Adwokat_Boga: Oczywiscie powinnam napisac wielu ludzi przepraszam
@droid43210: No i super gratuluje
@Anonimizator69: Ok