Aktywne Wpisy
SzybkieSondy +321
Widzę, że niektórzy weszli na wyższy poziom odklejenia. "Propaganda dużo większa niż w TVP" - czy wy jesteście normalni? Przecież konfederacja do TVP w ogóle nie jest zapraszana. TVN daje im platformę i zaprasza do największego programu publicystycznego czyli Kawy na Ławę. "To są wolne media?" - tak k*rwa, to są wolne media. Wolne media nie polegają na tym, że ktoś karmi cię przekazem, który ci pasuje. Czy w tej partii są
ajron_men +79
Dlaczego jako 30-letni facet i przedsiębiorca zagłosuję na kogoś z Nowej Nadziei (Konfederacja). W kolejności od najważniejszego dla mnie punktu:
1) jako jedyna partia w polskim Sejmie sprzeciwiała się zamordyzmom covidowym, blokowaniu gospodarki, lockdownom, zakazowi wychodzenia ludzi do lasu i wprowadzaniu paszportów covidowych. Była także przeciwna drukowaniu pieniędzy na tarcze dla przedsiębiorców i na dodatki dla medyków - w myśl nieśmiertelnej maksymy, że socjalizm bohatersko zwalcza problemy, które sam stworzył zamykając gospodarkę.
1) jako jedyna partia w polskim Sejmie sprzeciwiała się zamordyzmom covidowym, blokowaniu gospodarki, lockdownom, zakazowi wychodzenia ludzi do lasu i wprowadzaniu paszportów covidowych. Była także przeciwna drukowaniu pieniędzy na tarcze dla przedsiębiorców i na dodatki dla medyków - w myśl nieśmiertelnej maksymy, że socjalizm bohatersko zwalcza problemy, które sam stworzył zamykając gospodarkę.
Czy my friend zmieni mi adres wysyłki jak napisałem do niego na pw czy raczej sie to nie zdaża? Opłaciłem już przesyłke, a pomyliłem adresy. Bo jakbym anulował to mi kupon przepadnie, nie?(kupon aliexpress)
#aliexpress