Wpis z mikrobloga

płynną seksualność

@CuckCuckKlan: wiele osób ma płynną seksualność, może nawet więcej niż są w stanie przyznać... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

czemu faceci bi mieliby mieć #!$%@? u hetero? Gorzej z gejami właśnie, oni nie dowierzają. A heterykom to chyba wisi.
  • Odpowiedz
@Precypitat: Bo bi się boją homo bo może zdradzić z kobietą faceta, a dla hetero jak całuje się z facetem = gej, a wtedy nie ma zmiłuj, co chyba wiesz po naszym pięknym kraju :). Bi może mają o tyle dobrze, że nie obnoszą się tak jak les czy geje na paradach albo mi się tak tylko wydaje.

wiele osób ma płynną seksualność, może nawet więcej niż są w stanie
  • Odpowiedz
@CuckCuckKlan: z bi w ogóle jest trudna sprawa, mam wrażenie, że mało się rzucają w oczy i stąd mają spokój. A jak już się "rzucają" i są z osobą tej samej płci, to po prostu wpadają do worka "homo" i nie przetłumaczysz. Ale cóż. ¯\_(ツ)_/¯

Mówimy o kobietach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ja mówię szerzej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
z bi w ogóle jest trudna sprawa, mam wrażenie, że mało się rzucają w oczy i stąd mają spokój. A jak już się "rzucają" i są z osobą tej samej płci, to po prostu wpadają do worka "homo" i nie przetłumaczysz. Ale cóż. ¯_(ツ)_/¯

@Precypitat: Jako dość zatwardziały heteryk też to tak odbieram, ale tak jak pisałem kobieta bi ma taryfę ulgową jak się wyda że lubi dziewczynki, bo duża
  • Odpowiedz