@appylan: Czy to jest polska literatura popularna? Konkurs epatowania skrajnościami? Co będzie następne? Historia a'la master chef z restauracją z trzema gwiazdkami Michelin serwującej dystyngowanym klientom g---o sous vide pod puszystym obłoczkiem puree z batatów?
Czy to jest polska literatura popularna? Konkurs epatowania skrajnościami?
@Slucham_psa_jak_gra_: piszmy tylko ksiazki o kwiatkach i miłości do Boga i ojczyzny. Nie czytałem ksiazki, ale mniej wiecej znam tematyke i ten fragment ma pewnie pokazac w pewien sposób hipokryzję konserwatystów i narodowców. Ksiażka generalnie z tego co widze jest przyjęta bardzo dobrze jako odważny opis obecnej sytuacji w kraju.
@leftfinger: Samemu daleko mi do prawej strony, ale wynurzenia o ukrytym pożądaniu do kulturysty i dość obrzydliwy opis młodzieńczych nawyków masturbacyjnych raczej trudno podciągnąć pod błyskotliwy komentarz polityczny, a bardziej pod kąśliwe przytyki.
@leftfinger @Slucham_psa_jak_gra_ główny bohater jest neonazistą psychopatą. Jest biseksualny. W sumie podobnie było z Al Zakrawim, zanim założył "pierwsze" ISIS byl zwykłym bandyta ulicznym i też chętnie gwałcił mężczyzn, nawet że swojej bandy jako inicjacja do grupy.
@Ortofenylofenolan_sodu on chyba ma jakąś pastę na koncie. Na pewno furorę w necie zrobiło jego troll ogłoszenie "korepetycje z mówienia po polsku z amerykańskim akcentem" xD
@appylan: Niedlugo po maturze przeczytalem "Zrob mi jakas krzywde" i wtedy chyba Zulczyk zyskal nowego fana. Nie czytalem wszystkiego co wydal, ale to na co trafilem bardzo szybko infiltrowalo moja glowe.
@appylan: Problemy z męskością, słaby obraz ojca i doszukiwanie się męskości w między innymi Conanie to dość szeroko znane zjawisko. Może to iść w różne strony, między innymi w seksualizację relacji z mężczyznami, fantazje, a czasami nawet akty homoseksualne. Ale żeby k---a bulgotać jogurtem to ja nie wiem xD
@appylan: bylem ciekawy zulczyka i przeczytałem "zrób mi jakąś krzywdę" i odebrałem to jako książkę o niczym, z niczym na puente, generalnie takie nijakie. Bez pomysłu, z d--y te sytuacje. Za to trafnie pokazujące młodzież czasem. Ten fragment też mi nie leży, jakoś tak nie trafia. A to, że wielce odważny to żadne osiągnięcie. Nie szokuje, wprawia w cringe.
@Slucham_psa_jak_gra_: piszmy tylko ksiazki o kwiatkach i miłości do Boga i ojczyzny. Nie czytałem ksiazki, ale mniej wiecej znam tematyke i ten fragment ma pewnie pokazac w pewien sposób hipokryzję konserwatystów i narodowców. Ksiażka generalnie z tego co widze jest przyjęta bardzo dobrze jako odważny opis obecnej sytuacji w kraju.
@Slucham_psa_jak_gra_ główny bohater jest neonazistą psychopatą. Jest biseksualny. W sumie podobnie było z Al Zakrawim, zanim założył "pierwsze" ISIS byl zwykłym bandyta ulicznym i też chętnie gwałcił mężczyzn, nawet że swojej bandy jako inicjacja do grupy.
Komentarz usunięty przez autora
znaczy chyba odważne
tak jak odważne są książki chcące opisać stan dzisiejszej Polski, wiecie
Ten fragment też mi nie leży, jakoś tak nie trafia. A to, że wielce odważny to żadne osiągnięcie. Nie szokuje, wprawia w cringe.