Wpis z mikrobloga

białorycerzykujesz w obronie jego bredni i manipulacji.

@arczer: wiszą mi te wasze wojenki, ale zastanawia mnie jedno. Komu przyznałbyś rację w sporze, w którym jeden wrzuca linki streszczające kilkadziesiąt artykułów, a drugi w kontrze odpowiada "że wie lepiej, bo ma doświadczenie życiowe"? Tak szczerze, dlaczego nie nazywasz bredniami i manipulacjami czegoś takiego "wiem lepiej, bo ma doświadczenie życiowe"? Hmmm, bo pasują do twojego światopoglądu?
  • Odpowiedz
@luxkms78: chciałeś błysnąć postując jakieś gówno pod zdebiloną prawacką publiczkę, towarzystwo rozjechało cie na argumenty i jeszcze masz czelność coś tam piszczeć. Przyznaj się, że zrobiłeś z siebie głupka, przeproś i zostanie ci wybaczone. Każdy czasami zrobi coś, czego potem żałuje. Grunt to umieć przyznać się przed samym sobą, że się zbłaźniło i wyciągnąć konsekwencje na przyszłość.
  • Odpowiedz
A to nie widok wykopków lecących do Arabii, by wreszcie j...ć muslimów w miejscu, gdzie oni faktycznie są?

@koroluk: ale ja nie chcę #!$%@?ć muslimów - ja po prostu nie chcę, żeby przyjeżdżali w nadmiernych ilościach do Europy. Nie wiem skąd Ci się uroiło, że wykopki chcą #!$%@?ć muslimów
  • Odpowiedz
@luxkms78: A to nie widok wykopków lecących do Arabii, by wreszcie j...ć muslimów w miejscu, gdzie oni faktycznie są?

@koroluk: na pierwszym planie widać Ciebie i OPa, lecących na podróż poślubną do Arabii Saudyjskiej w tęczowej koszulce i krzyżem na szyji.
  • Odpowiedz
Krysia pojedzie

@AlvarezCasarez: no właśnie nie Krysia bo feministki są zorganizowane, budują na tym kariery, idą z postulatami do mediów. To o nie chodzi, o te co krzyczą slogany w Europie gdzie kobieta ma uprzywilejowana pozycje zamiast pomagać wszędzie indziej gdzie jest dramat prawdziwy. A wykopki to właśnie są Krysie przypadkowe i czemu nas pyta o latanie tu czy tam za islamistami, to nie nasza organizacja, nie nasze stołki, nie
  • Odpowiedz
no właśnie nie Krysia bo feministki są zorganizowane, budują na tym kariery, idą z postulatami do mediów

@arczer: Po raz kolejny generalizujesz. Sprawdź organizacje feministyczne, ilość posiadanych członków, powiedz mi ile zrobiło na tym karierę(cokolwiek to znaczy), czy udziela się publicznie - promil promila promila?
.
.

zamiast pomagać wszędzie indziej gdzie jest
  • Odpowiedz
@luxkms78: towarzyszu xDDDD no tak, bo jak ktoś punktuje twoją głupotę to jest komunistą. Zabawne, że mówisz to do libertarianina xD. Gościu, serio, skończ się poniżać, bo robisz z siebie przygłupa, a klaszczą ci tylko najwięksi wykopowi foliarze i szury
  • Odpowiedz
@luxkms78:

I tak zawsze wygląda "dyskusja" z nawiedzonymi lewakami. Zero argumentów - za to krzyk i obelgi bo racja musi być po stronie parti.

Dostałeś argumenty, na które nie miałeś odpowiedzi innej niż "tak tak lewactwo" to o co ci chodzi?
  • Odpowiedz
@Soojin21: tylko, że Ordo Iuris dba o katolików, tak jak w rzeczywistości deklaruje. Feministki zaś w pierwszej kolejności wolą dbać o dobro biednych muzułmanów, a dopiero później o kobiety. #!$%@? z tym, że w islamie kobieta jest tylko przedmiotem - feministka sama na siebie założy symbol ucisku kobiet, byleby tylko zadowolić muzułmanów i ich wielbicieli: https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czlonkinie-szwedzkiego-rzadu-krytykowane-za-wizyte-w-iranie,715157.html
  • Odpowiedz
skwituje to krótko;
wykopki znowu g0wno wiedzą
feministki w arabii istnieją, to raz, a dwa; arabia to g0wno kraj bogaty tylko przez ropę i duperele, absolutna patologia
  • Odpowiedz