Aktywne Wpisy
Obiboq +46
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
pieknylowca +367
Dlatego szczerze lepiej zapłacić 300zl za rokse i być obsłużonym po królewsku niż zapłacić tyle samo, stracić czas a potem zostać zablokowanym na tinderze. #p0lka #zwiazki #rozowepaski
Czy dalej jest możliwa aktualizacja z win7 do 10 za darmo?
#windows7 #windows10 #windows
Dzięki. Właśnie zerknąłem na media creation tool i bez niczego przepuszcza mi na lapku ojca i chce aktualizować do 10. Wydawało mi się to dziwne.
@stary_pijany: Jak nie? xD
@Rahi:
@Koliat: please, o wiele wygodniej i bardziej opłacalnie m$ rozdać "aktualizacje" za darmo żeby wszyscy korzystali z win10 niż pozowlić ludziom zostać na 7 czy 8. Do tego winda dalej oficjalnie sama pyta czy nie chcesz wykonać aktualizacji więc nie pisz głupot. M$ przegrałby w sądzie jakby do czegoś takiego doszło w EU.
Masz gdzieś screena z tego jak Winda oficjalnie pyta o upgrade? Oprócz tego programu upgradeu co był oczywiscie
upgrade do full Win 10 z możliwością powrotu do win 7