Wpis z mikrobloga

Można Ewki nie lubić, #!$%@? się na jej niezdecydowanie co do Dżizusa ale bezapelacyjnie jest to numer 2 za Martyna wśród damskiej części. Ukraina weszła do programu bo jest Ukraina. Wietnam wszedł bo jest Wietnam, a ta Natalie wybierał o 4 rano w sobotę jakiś producent bełkotliwym głosem mówiąc "nooo taaaa jest fajna".
#bigbrother
  • 39
  • Odpowiedz
@Justyna_bialystok: Chyba żartujesz. Przecież ta Ewa pełni tam wyłącznie rolę satelity krążącej wokół Kamila (a wcześniej jeszcze Natana), kompletnie nic poza tym nie wnosi. Tak ją też zresztą Wiktor celnie podsumował w PZ - "weszła w gości do Kamila".
  • Odpowiedz
@Suisei: Już lepiej jak to wg Ciebie "nic nie robi" niż ma trzymać kołdrę facetowi który miętoli freda tym samym podtrzymując słuszny stereotyp o Ukrach albo wyleguje cały dzień grube dupsko z przerwami na knucie jak Wietnam.
  • Odpowiedz
@Hogataa26: Kiedy powiedziałam, że nie możesz? xD Jeśli chcesz kogoś pouczać to sama zwróć uwagę na to, że w jednym posćie o hejcie, "zhejtowałaś" kogoś xDDDD
  • Odpowiedz
@Justyna_bialystok: Daruj sobie już te ksenofobiczne teksty, bo wstyd sobie i wykopowi przynosisz. A co do "akcji" Anki i Sławiny - najpierw tu lamentujecie, że do programu biorą same "cnotki", które się w ciuchach kąpią, a jak wreszcie dostaniecie trochę "contentu" z seksualnym podtekstem, to się bulwersujecie jak zakonnica w męskiej szatni. Pearl-clutching much, huh?
  • Odpowiedz
@Hogataa26: A czy ja mówię, że o mnie pisałaś? xD Nie, nie jestem guru tagu ani nic i widzę co piszesz Ty. Może poczytaj od czego zaczęła się dyskusja, co? Skoro inni są debilami i #!$%@? wie co xD
  • Odpowiedz
@Hogataa26: Wtrąciłam się bo w poście który miał świadczyć o tym, że nie można hejtować wpieprzyłaś swoje "ty idioto", szkoda, że nie zdążyłam screen'a zrobić bo usunęli Twój komentarz :)
  • Odpowiedz
@Suisei: Analogia do prawdziwego życia. Czym są zieloni? Niedojrzale pomidory, które później są czerwone. Sprawdza się w 100% nawet na wykopie. A zielone i czerwone larwy od wznioslych haseł "ksenofobia", "homofobia" #!$%@? prądem
  • Odpowiedz
@Morgue: O, widzę, że wierna recenzentka moich komentarzy jeszcze nie śpi, i wszystkie moje wpisy pilnie czyta i analizuje! Cóż to za godne podziwu zaangażowanie z twojej strony! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz