Wpis z mikrobloga

• 0
@dzika_kaczka_bez_dzioba na mieście? Za co Cie oblali na mieście? Musiałeś mieć strasznego pecha. Mój egzaminator miał bardzo lajtowe podejscie i oblewał tylko za rzeczy typy wjezdzanie w słupki, wyjeżdżanie za linie, prędkość. Nie czepiał się głupot, a na mieście trzeba bylo pilnować prędkości i stosować sie do znaków.
  • Odpowiedz
@zygmunt90: gratki, ja mam termin na 18.11. Mam nadzieję że pogoda pozwoli. Poprzednim razdm uwalił mnie za "niby" wjechanie na linię po przejechaniu 3 metrów prosto -_-. Wtedy się klocilem ale teraz już sam nie wiem, może faktycznie najechalem
  • Odpowiedz
  • 0
@Delfin17 zawsze możesz sie odwołać, ale nie wiem czy gra jest warta świeczki. Dłużej poczekasz na decyzję niż na kolejny termin, ale moze zwrócą Ci chociaż kasę.
  • Odpowiedz
@zygmunt90 nie bardzo bo na placu przebieg egzaminu nie jest nagrywany więc jego słowo przeciw mojemu, czyli nie mam szans. Ale może faktycznie najechalem, te niecałe 200zl za egzamin to nie majątek ale boję się że jak teraz uwale to dopiero w przyszłym roku następny termin będzie :p
  • Odpowiedz