Wpis z mikrobloga

Panowie, bo mam kryzys. Przegrywam wszystko, pomóżcie ogarnąć drużynę przed ligą weekendową. Mogę podmienić jednego, dwóch ale zależało by mi upchnąć w tym składzie Griezmanna i Crespo. Jestem nawet podatny na drastyczne zmiany w taktyce bo kompletnie mi nie działa ani 4321 ani 41212 ani już nawet 433.. zawodnicy stoją jak debile, przeciwnikom wychodzą na pozycje, do podań, na wolne pole a ja się męczę z tworzeniem sytuacji. Nigdy takich problemów nie miałem jak teraz ;/ zawsze grałem ze skrzydłami i teraz na siłę próbuje w trakcie meczu grać wąsko i nic. A może 352? To prawda że wymiata? Co potrzebowałbym zmienić by taką grać?

#fut #fifa20 #fifa
Pobierz
źródło: comment_MUqQfOw4ZEfEH8e7438AYQCRXQy9cA5X.jpg
  • 10
@DrNo1991: grizman i hulk lewonozni i prawe nogi po 3gw sztuczek, laporte wolny kloc, semedo gra zla noga (daj tam Mendiego). Tego Crespo mialem na poczatu Fify 19 i byl tak okropny ze sie bardziej ucieszylem jak mi sie po 3 dniach sprzedal niz jak trafilem w paczce wymiennego mida Okoche
@prodigi: to wina patcha ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Irritum nie wiem czy stać mnie na niego jeszcze biorąc pod uwagę inne zmiany, #!$%@? mnie Hulk, kompletnie jego statystyki nie przekładają się na boisko, jest mega ciężki, myślałem dozbierać na Salaha i do środka Firmino złoty za któregoś z defensywnych bo słusznie kolega zauważył że pomoc mocno defensywna

Nie wiem jednak czy kombinować z tym 352 ( ͡
@Irritum: Dzięki za pomoc :D Ja zawsze w 1 dywizji czy tam lidze bywałem a w tej jakoś nie mogę się odnaleźć, póki co 4 dywizja i gold 1 za każdym razem ale nic, walczymy dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)