Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Muszę się pochwalić, w akcie zemsty za kradzież moich pieniędzy za niewykonaną usługę stalkowałem tak mocno usługodawcę w różnych serwisach opiniotwórczych że po 6 miesiącach rajdowania mu wizytówki google usunął właśnie ją, tj. oficjalnie działalność została zawieszona pod tym adresem - pewnie zaraz otworzy ją pod nowym adresem, ale moje 20 fejkowych kont które utworzyłem i na których nabiłem już status tzw. lokalnych przewodników już tylko czekają na to by wystawiać kolejne 'pozytywy' w komentarzach :) Gdzie się nie wejdzie tam zasrane ma opinie tak że tylko analfabeta by mu zlecił jakąś pracę.

Tak się mireczki załatwia sprawy, gdy ludzie mają w poważaniu los innych i myślą że uciekną przed odpowiedzialnością - pozew do sądu to kwestia bujania się po sądach od kilku miesięcy do kilku lat. A tak, chujka zabolało mocno że pewnie obroty jego firmy spadły na pysk ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach