Czy jest jakaś apka która pokaże listę aplikacji posortowaną wg wielkości cache (telefon to Xiaomi Redmi Note 5, Android 9)?
W ustawieniach aplikacji można posortować aplikacje wg całkowitej zajmowanej przestrzeni, ale po samym cache się nie da. Kiedyś robiła to aplikacja Elixir 2 dostępna w sklepie Play, teraz przy próbie sortowania mam komunikat "Proszę czekać" i nic się nie pokazuje.
A pytam bo np taki cache Zdjęć Google i FB Lite zajmuje mi prawie 1GB pamięci, a programy czyszczące (wbudowany w Xiaomi, CCleaner, SD Maid Pro) nie mają opcji usuwania cache (jeśli dobrze wyczytałem od Marshmallow aplikacja nie może kasować cache innej aplikacji)
Mogę niby podejrzeć wizualnie wielkość cache w aplikacji DiskUsage, ale wolałbym apkę która wylistuje mi aplikacje z zajmowanym cache #android #kiciochpyta #xiaomi
W ustawieniach aplikacji można posortować aplikacje wg całkowitej zajmowanej przestrzeni, ale po samym cache się nie da.
Kiedyś robiła to aplikacja Elixir 2 dostępna w sklepie Play, teraz przy próbie sortowania mam komunikat "Proszę czekać" i nic się nie pokazuje.
A pytam bo np taki cache Zdjęć Google i FB Lite zajmuje mi prawie 1GB pamięci, a programy czyszczące (wbudowany w Xiaomi, CCleaner, SD Maid Pro) nie mają opcji usuwania cache (jeśli dobrze wyczytałem od Marshmallow aplikacja nie może kasować cache innej aplikacji)
Mogę niby podejrzeć wizualnie wielkość cache w aplikacji DiskUsage, ale wolałbym apkę która wylistuje mi aplikacje z zajmowanym cache
#android #kiciochpyta #xiaomi