Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie czego tak dużo kobiet lansuje się tak na #tinder.. w sensie jakieś jachty, egzotyczne kraje, sesje zdjęciowe itp kogo one szukają ?
To prędzej odstrasza a nie przyciąga.

Jak tak przewijam profile to ciężko jest trafić na jakieś normalne proste "prawdziwe" zdjęcie aby jakaś miała.
  • 6
  • Odpowiedz
@r5678 z mojego doswiadczenia z tinderem wynika, ze dziewczyny ponizej 6/10 maja w miare normalne profile. Jakis opis, kilka normalnych zdjec. Potrafia popisac normalnie. Te ladniejsze no niestety xD
  • Odpowiedz
@Testujezycie: Sądzę, że większość profilów, o których mówisz została założona wyłącznie w celu rozreklamowania własnego Instagrama i zdobycia tam nowych subów. Nie są to raczej aktywne użytkowniczki aplikacji.
  • Odpowiedz
@r5678: Ja też nie mam tam konta, ale sądzę, że rozumiem mechanizm promocji. Laska umieszcza na swoim profilu tinderowym atrakcyjne zdjęcia w dobrej rozdzielczości, daje namiary na swoje konto na IG, czasem można też zobaczyć tekst "Szybciej niż tu odpiszę na Instagramie". Wg mnie to zwykłe nabijanie wyświetleń i próba rozszerzenia zasięgu profilu. Suby będą nabijać ci, którzy mają konto na Insta oraz idioci, którzy założą tam profil, żeby zaprosić
  • Odpowiedz
@megastulejka: Nawet nie wiesz ile tego jest.. a to na spadochronie jak.laska leci a to.na desce surfingowej w jakiej lagunie. A to nurkowanie No jak z jakiś plakatow.

I w sumie nie jest to ściema bo z jedną się taka spotkałem. Była też swego czasu w związku z murzynem. :d. Takiej paniusi nic nie zaimponuje jak ona wszystko ma. I prędzej jest rola będzie jako faceta w związku. Gdzie ona
  • Odpowiedz