Aktywne Wpisy

eskejper +457
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w

Polegeist +206
źródło: GWkf3NRWAAAfduS
Pobierz

Znalazłem fajny kanał na YT ze skrótami meczy (Free Dawkins) i w sumie wydaje mi się spoko pomysłem oglądanie wybranych skrótów i jak się poczuje "bezpiecznie" to w wolnej chwili jakiegoś meczyku na lajwie czy coś, ale mam parę pytań, proszę się nie śmiać, bo większość z nich bardzo głupia xD
1. Jak najlepiej wsiąknąć w ten sport? Tzn. jakieś blogi, strony itd.
2. Które drużyny warte są śledzenia?
3. Jacy zawodnicy warci są śledzenia?
4. Czemu LeBron James, który jest chyba takim koszykarskim Ronaldo/Messim gra w Lakersach?
5. Jak sobie radzą Boston Celtics? Mają szansę na jakiś sukces jak play-offy czy mistrzostwo? (zawsze lubiłem ich koszulki, więc sympatyzuje XD)
6. Gdzie oglądać mecze? Pamiętam, że kiedyś na reddicie do ogarnięcia były mecze w 1080p, ale nie wiem jak teraz.
7. Jakieś przydatne apki na iPhone?
#nba #koszykowka
2. Jest tego sporo. Drużyny najlepsze: Rockets, Lakers, Clippers, Nuggets, Jazz, 76ers, Bucks, Warriors; potem są trochę słabsze ale też warte uwagi, np. Celtics, Pacers, Nets; no i zespoły nie wiadomo jakie ale z ciekawymi (albo nawet bardzo) zawodnikami: Maverics, Pelicans, Heat. Każdy na pewno będzie miał inne zdanie co do tego pytania. Obecny sezon zapowiada się na najciekawszy od wielu lat.
3. Od c---a typa.
4. Bo Lakers
Co do grania - 82 mecze w sezonie regularnym, niektórzy grają 82, niektórzy 60. Czy to coś dziwnego i charakterystycznego tylko dla NBA? No nie - polskie zespoły grające w pucharach
W top ligach (jeśli bierzemy pod uwagę najlepsze drużyny ofc) sama liga to 38 kolejek + puchar + puchary europejskie (min. 6 meczy). Real w zeszłym sezonie zagrał 57 meczy (nie wiem skąd wziąłęs to 90) a i tak była to sytuacja ekstremalna, bo jako jedyni
Polecam nba2k, ja tak zacząłem
@realbs: w koszykowce?
W piłce nożnej Lewandowski miał ok 60 meczów z reprezentacją licząc, ale nie licząc klubowych sparingów
1. Pograj w 2k/Pooglądaj mecze
2. Cleveland Cavaliers, Ale na poważnie to jak pograsz w 2k czy pooglądasz mecze, to sam sobie wyrobisz kogo warto, kogo nie
3. Ogrom, ale tak konkretniej, Luka Doncić, Jason Tatum, Andrew Wiggins ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Bo nie szanuje swojego rodzinnego Cleveland, przynajmniej
https://szostygracz.pl/ - płatny, ale nie za dużo i naprawdę warto. Polecam podcast (Między rondem a palmą). Jak dla mnie nie ma konkurencji w kategorii polskich podcastów o nba.
http://probasket.pl/ - też dobra stronka, jest też i podcast, jak dla mnie za sztywny, ale merytorycznie super
http://e-nba.pl/forum/184-nba/ - fajne forum
Przewa na żądanie Extra - Podcast raz na tydzień - polecam.
https://www.gwiazdybasketu.pl/ - w trochę lżejszym tonie, komentarze tam to w
Zaczalbym od ogladania meczow i obejrzenia filmiku, ktory dodalem
Lakers
@Kalypsoo: sa kontrole, inna sprawa to interpretacja wynikow.
Keepthebeat na jutubie