Aktywne Wpisy
czemuztak +663
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
ascaris +164
Różnica w ilości kebabów i Coli w stosunku do dnia pierwszego wynosi: 0
9/1461
#wybory
Tag do #czarnolisto ---> #codzienneprzypomnienie
- w 2015r. 500+ brzmiało jak kolejna kiełbasa wyborcza i nikt w to nie wierzył, zwłaszcza w kontekście niespełnionych obietnic PO. Ludzie po prostu chcieli odsunąć od władzy skompromitowany, platformerski gang Olsena
- w 2019r. utrzymanie lub ROZSZERZENIE programu, postulowały już wszystkie partie, z wyjątkiem Konfederacji.
@Planeta_odebete2: Nie cała Konfederacja https://www.wykop.pl/link/5129565/kandydat-konfederacji-utrzymamy-500-na-kazde-dziecko/
A utrzymać program można i tu nie ma żadnych kłamstw tylko np. zmienić jego formułę - 500 zł miesięcznie odpisu z podatku na każde dziecko.
Nikt takiego rozwiązania w kampanii nie proponował, ale super, że próbujesz.
Wy ćpiecie? Tu nawet żłobków nie ma a co dopiero mówić o pracy
Gang sugeruję grupę przestępczą. Ilu z nich siedzi?
Poza tym, skompromitowany? W jaki sposób?
@Kleki_Petra: Wiesz ty w ogóle co to jest gang Olsena?
abstrahując na chwilę od faktu, że PiS wygrał prawie wszędzie... bastiony PiS to Polska B. Byłeś kiedyś? Ja całe życie mieszkałem na Ziemiach Odzyskanych, by przenieść się na ścianę wschodnią. Dolnośląskie wioski i miasteczka to obraz nędzy i rozpaczy. Zaniedbane domy, odpadające tynki. Tutaj, na wschodzie, nawet jak jest biednie, to jest schludnie i panuje porządek. Nawet z