Aktywne Wpisy
eisil +77
Większość z was pewnie widziała filmik jak oskariat znęcał się nad chłopakiem, brało w tym udział kilka dziewczyn, a o to relacja na instagramie jednej z nich:
#przegryw #logikarozowychpaskow #afera #pruszkow #zalesie
#przegryw #logikarozowychpaskow #afera #pruszkow #zalesie
Ej, powiedzcie mi, jak jeszcze 15-20 lat temu ludzie funkcjonowali bez internetu? Jak taki #przegryw dawał sobie radę?
Mieszkam w dużym mieście ale przyjechałem do niego stosunkowo niedawno, jakieś 6 lat temu. Jak bez internetu i jakdojadę można było zlokalizować gdzie jest ulica Kwiatowa i jak tam dojechać? Pewnie były jakieś mapy ale dzisiaj wydaje mi się to niezłą abstrakcją, żeby szukać wszystkiego na mapie drukowanej
Jak ludzie szukali pracy? Chodzili od
Mieszkam w dużym mieście ale przyjechałem do niego stosunkowo niedawno, jakieś 6 lat temu. Jak bez internetu i jakdojadę można było zlokalizować gdzie jest ulica Kwiatowa i jak tam dojechać? Pewnie były jakieś mapy ale dzisiaj wydaje mi się to niezłą abstrakcją, żeby szukać wszystkiego na mapie drukowanej
Jak ludzie szukali pracy? Chodzili od
Popisane oznaczyłem jako Podpisane + dla siebie na niebiesko te kontrakty które trzeba dodać do składu (co zrobię wieczorem). Wpiszę też kwoty MLE i poprawię parę literówek.
PS. Minimalny roster 12?
@HalfManHalfAmazing @Trae
#dynastiafantasynba
EDIT: dobra chyba nie było tematu, bo widzę że w drugim roku i tak jest w opcji, ale w sumie na przyszłość chciałbym wiedzieć :)
EDIT2: @porucznik_franek podpisał Bazleya, ale rozumiem że 2 letnie kontrakty nie mają opcji a (nie)gwarancję. Traktujemy taką pomyłkę jako kontrakt gwarantowany
1) do kiedy (dokładnie) jest FA, chcę zawołać ludzi i dobrze żeby wiedzieli ile mają czasu jeszcze
2) co z kontraktami które są nie w pełni gwarantowane w pierwszym roku (czyli w nadchodzącym sezonie). Wpisujemy przykładowo 2m, zaznaczamy na biało i dajemy adnotację że gwarantowane jest 30% z tego? Wtedy całe 2m zjada na ten moment Salary Cap (bo tak liczy formuła). Czy wpisujemy 600k
Kontrakty nie w pełni gwarantowane liczą się w pełni do SC, ale jeżeli nie mają daty, to w regulaminie jest data gwarancji, po której stają się w pełni gwarantowane. Z głowy nie pamiętam, ale coś około drugiego tygodnia stycznia