Aktywne Wpisy

Batonoski +88
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +539
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

#wybory #bekazpis #bekazpodludzi
No właśnie nie poszli. W przedziale 18-29 PiS nie miałby przewagi w sejmie, co nie zmienia tego, że tutaj frekwencja była najniższa. Młodzi zlewają wybory.
Proste, czy dalej czegoś nie rozumiesz?
Ludzie, którzy głosują na PiS nie potrafią liczyć.
Komentarz usunięty przez autora
@somskia: #!$%@?łbym ich z fejsa momentalnie. Porażka takie tumany.
@mirekzwirek8: bardzo prosto:
- dziewczyny, które wpadły, a po organizowanym naprędce ślubie "żeby nie było wstydu" i są teraz religijnymi madkami matronami - PiS bynajmniej dał na bombelki i broniom Polski pszed pedauami
- faceci co wpadli, tyrają teraz w mało płatnych gównopracach, bo nie