Wpis z mikrobloga

• 5
@kam3o no to pomyśl trochę szerzej. Schetyna też obiecywał 500+ i 13 emeryturę, a jakoś nie wygrał. No to może jednak nie chodzi tylko o to.
  • Odpowiedz
@szczam_na_mlodziez: skoro Cię to interesuje, to proszę: do gejów absolutnie nic nie mam, niech sobie żyją i chodzą po ulicach trzymając się za rękę, co mnie to obchodzi. Problem mam do tych wszystkich "parad równości" na których już nie geje a pedały się pokazują i próbują na siłę pokazywać jacy to oni są uciśnieni i biedni w tym kraju.
Myślałem, że to bez sensu pisać o wyborcach PiS tutaj bo
  • Odpowiedz
każdemu kto głosował na tfu PiS życzę wszystkiego najgorszego, #!$%@? kraj i sprzedaliście się za 500zł smutne to ( ͡° ʖ̯ ͡°) #wybory

Szczerze mówiąc, to w piździe mam to 500zł, a nawet 1000, bo dwójka dzieci. Cieszę się po prostu, że będą dalej rządzić ludzie, którzy nie mają Polski za niemiecką kolonię. Tobie, jak się tak bardzo nie podoba, to zapraszam #!$%@?ć.
@Mirek_Hejter:
  • Odpowiedz
@Mirek_Hejter: Kolega dzisiaj zagaduje że pis wygrał, ja że nie ma demokracji w kraju.. no jak nie ma jak jest.. No skoro pis ma większość to inni nie mają żadnej władzy czy głosu.. to jaka jest demokracja.. Jego odpowiedz.. e tam.
  • Odpowiedz