Wpis z mikrobloga

@anonim1133: tu nie chodzi o dodawanie swoich punktów. Dodawać propozycje na nowe portale możesz mając 10 lvl w Ingressie.

Tutaj dodałem po prostu odpowiedni tag w mapie Open Street Map do istniejącego juz gymu na placu zabaw, tak żeby ten stał się gymem Exowym, a więc aby mogły być na nim Ex Raidy.
  • Odpowiedz
@chinskiebajki: Nie zawsze im więcej EX gymów tym lepiej XD EX pass jest losowany wśród EX gymów w danej komórce - im więcej w danej komórce EXowych gymów, tym na większej liczbie gymów musisz zrobić rajd żeby otrzymać EX passa.
  • Odpowiedz
@Karbostyryl: Czyli jak mam w jednej komórce od wczoraj 4 exowe gymy to mam #!$%@?? Myślałem że wystarczy zrobić 2 raidy na raidhour większą grupka ludzi i pójdzie zaproszenie, teraz się skomplikowało.
  • Odpowiedz
@Barti1403: Jak w danej komórce masz 4 ex gymy, to zaproszenie jest losowane na jeden z tych 4 gymów. I żeby mieć jak najwyższą szansę na zdobycie zapro, to trzeba zrobić rajd na tych wszystkich 4 gymach. Jakby były tylko 2 exowe w danej komórce, to wystarczyłoby zrobić tylko na 2 gymach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz