Aktywne Wpisy
Moreso_pl +515
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
dotankowany_noca +269
REKLAMA co, naiwniacy, było podsumowanie melexa więc myśleliście że to ostatni wysryw z jego udziałem? Taki #!$%@?, #kieleckiulaniec i KASANDRA jadą nim do Piaseczna.
0:24 genialny montażysta UCIĄŁ POZCZĄTEK ZDANIA
JĘZYK POLSKI: TUTEJ; DZISIEJ; SE; BEDZIE trzeba ZARA;
TYPOWY ZWROT SZAFY 1:39 TAKA CIEKAWOSTKA że obok stoi X i użył „szademo” z magiczną przejściówką. Więksi eksperci ode mnie #!$%@? go za to jak bardzo nie ma pojęcia o czym mówi, kiedy gada o przejściówkach do ładowania Tesli, więc nie będę się powtarzał.
2:16 siedząc W GALERII, Grażyna proponuje bebzunatorowi Vegan Ramen Shop na obiad. Grubas przytomnie ubezpiecza się na myśl o warzywnej paszy, mówiąc że w galerii są nowe FAST FOODOWE rzeczy i on je chętnie STESTUJE. Po chwili okazuje się, że doszli do porozumienia i będą testować „tajskie”
JANUSZ PRZY KORYCIE 3:01 nosz ja piermandole.. prawie 30 sekund mieszania w zupie. bebzun, wiem że to czytasz. Obejrzyj to ujęcie i powiedz co cię przekonało żeby wrzucić je do wysrywu?
6:07 JA PIERNICZE gubernator wścieka się na nowo odpakowaną szminkę.
7:27 to żadne hasło, ale nosz #!$%@? mistrz hipokryzji #bebzunlogic … zastanawia się jak to jest zrobić 2 tys. zdjęć na wyjeździe i kto to ogląda. To mówi koleś, który w ostatnim czasie nagrał:
-25 minut #!$%@? o tesli
-30 minut z wizyty w muzeum
-32 minuty bicia sobie konia w mustangu PIENĆZERO, o którego tak strasznie go piekł odbyt
8:09 serio, nie myślałem że ucieszę się na widok PRUSAKA, ale w końcu nie będzie #!$%@? o Tesli. W każdym razie #ussponton tak przekonał mnie do Tesli, że gdyby mnie na długość ręki dopuścili do Elona Muska to bym wziął i #!$%@?ł.
12:20 następuje ZMACANIE menu w hinduskiej knajpie, przy akompaniamencie narzekania na chlebek naan za 8 złotych. Ale jak we Wrocławiu był po 9,50 to był kurnia przezajebisty! Ogółem myślę że grubas odwalił taką akcję, że zagadał do obsługi że jest hehe twórcą treści video, i jak za darmo napchają z Grażyną bebzuny, to zarekomenduje knajpę. Jak widać, zadziałało.
#mocnyvlog
Komentarz usunięty przez autora