Aktywne Wpisy
Hopsa +1
Ktoś też się nudzi i nie może spać?
Jestem transpłciową dziewczyną i mogę poodpowiadać na jakieś pytanka czy podzielić się jakimiś historyjkami.
Z ciekawostek to nie czuje się koniecznie osoba związaną z LGBT, niekoniecznie czuje, że ta cała działaność aktywistyczna mi pomaga i tak naprawdę prawo krajowe ma negatywny wpływ na moje życie tylko i wyłącznie w jednym aspekcie, a tak to nic innego mi nie przeszkadza w Polsce.
#ama #lgbt #
Jestem transpłciową dziewczyną i mogę poodpowiadać na jakieś pytanka czy podzielić się jakimiś historyjkami.
Z ciekawostek to nie czuje się koniecznie osoba związaną z LGBT, niekoniecznie czuje, że ta cała działaność aktywistyczna mi pomaga i tak naprawdę prawo krajowe ma negatywny wpływ na moje życie tylko i wyłącznie w jednym aspekcie, a tak to nic innego mi nie przeszkadza w Polsce.
#ama #lgbt #
cpt_foley +13
#niepopularnaopinia Z tego co widzę na dzień dzisiejszy - #boxdel w sumie nie zrobił NIC konkretnego - w porównaniu od jego kolegów. Osiem lat temu napisał głupią wiadomość do 14-latki a ludzie żądni krwi na fali ostatnich aferek kończą mu życie. #famemma
http://www.alkotyp.pl/index.php/old-time-classics/