Wpis z mikrobloga

@Aroko: Zawsze kotu dawałem w michę suchej żeby miał jako przegryzkę do tego mokra dwa razy dziennie. Na początku tylko wpierdzielał wszystko aż nie zobaczył dna miski. Potem zrobił się bardzo wybredny.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wight: w ogole podobno suche zarcie jest tragiczne. Tez swoim daję suchą, mam jednego kota, który w ogole mokrej nie lubi. I co mam zrobic? Podobno głodzić az nie zje mokrego xD pozdrawiam.

Pilnuj tylko zeby wody pił, koty nie pamiętają o tym tak jak ludzie.
@Akayari wody pil malo, ale ogolnie pil. Karme staralem sie kupowac lepsza dla kastratoq i nie marketowa.
Kotela juz nie mam, FIP go wykonczyl w kilka dni. Jedne z najgorszych dni w moim zyciu.
@Aroko: moje dostają 4-5 razy dziennie, tylko mokre w zależności od puszki i jaki królewny mają humor zjadają we dwie od 300g do 500g - średnio wychodzi pucha (400g) dziennie. Kotki mają dwa lata. Koty jedzą różnie zależnie od wieku - kotom do roku się daje jeść na żądanie w ilości którą są w stanie zjeść. Starsze koty tracą apetyt. Koty które się dużo ruszają powinny jeść więcej. Generalnie warto obserwować
Pobierz
źródło: comment_v5J3n2QHygjBZXfmqmrP3RbdzgzTol82.jpg
@Neye: Mojemu to mandziołek lekki wisiał ważył około 5 kilogramów. Zwykle jak poszedł "na wakacje" do mojej mamy jak my wyjeżdżaliśmy to moja mama go upasała. Potem wracał do swojej przeciętnej masy.