Aktywne Wpisy
Mia900 +92
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Rodzice zastanawiają się jak strajk włoski nauczycieli będzie wyglądał w praktyce. Jeden opisał, że na zebraniu w szkole, wychowawczyni klasy jego dziecka ogłosiła, że nie będzie zielonej szkoły ani wycieczek dłuższych niż jednodniowe. Napisał też, że nie odbędą się zajęcia dodatkowe. Poza tym już teraz dzieci uczęszczające na świetlicę prawie wcale nie wychodzą z nauczycielem na zewnątrz (w ciągu miesiąca dziecko na boisku było jeden raz). Nie pojawiły się także żadne informacje o ewentualnych wyjściach na koncerty, do teatru itp. Dodał, że odbyło się jedynie wyjście do kościoła na święcenie tornistrów.
http://www.edziecko.pl/starsze_dziecko/7,79351,25270371,strajk-nauczycieli-oczami-rodzicow-jakie-zmiany-beda-w-szkolach.html#s=BoxOpImg8
#polska #kosciol #religia #nauczyciele #bekazkatoli #neuropa #4konserwy