Aktywne Wpisy
antywojo +13
Wydawałoby się, że ludzie, którzy interesują się polityką, śledzą swojego Tuska, czytają, oglądają, analizują...
Potrafią czytać i oglądać ze zrozumieniem czy wychwytywać kontekst.
No, ale nie... ciągle ktoś mi próbuje wcisnąć '5TKĘ MENTZENA" jako program.
Czy oni nie ogarniają, że Mentzen jedynie teoretyzował co się sprzedaje w polityce, a cały wykład jest o marketingu politycznym?
To tak jakby Tomasz Lis robił wykład o marketingu jako właściciel gazety i mówił co się sprzedaje
Potrafią czytać i oglądać ze zrozumieniem czy wychwytywać kontekst.
No, ale nie... ciągle ktoś mi próbuje wcisnąć '5TKĘ MENTZENA" jako program.
Czy oni nie ogarniają, że Mentzen jedynie teoretyzował co się sprzedaje w polityce, a cały wykład jest o marketingu politycznym?
To tak jakby Tomasz Lis robił wykład o marketingu jako właściciel gazety i mówił co się sprzedaje
LatajacyJeczmien +45
Post zainspirowany wysrywem jednego z użytkowników, którego nie umiałem już znaleźć.
Ciekawi są niektórzy ludzie z #przegryw, z jednej strony narzekają na wszystko, ale jak ktoś im da jakikolwiek pomysł to HAHAAA NORMIKUU! <LOSOWA PROPOZYCJA>?? I CO MI TO NIBY DA!?!? Rozumiesz że nie mam G E N Ó W i miałem #!$%@? DZIECIŃSTWO? I CO JESZCZE TO MOŻE MOJA WINA!?!?
Nie, nie jest to Twoja wina. Tylko jeśli chcesz choć
Ciekawi są niektórzy ludzie z #przegryw, z jednej strony narzekają na wszystko, ale jak ktoś im da jakikolwiek pomysł to HAHAAA NORMIKUU! <LOSOWA PROPOZYCJA>?? I CO MI TO NIBY DA!?!? Rozumiesz że nie mam G E N Ó W i miałem #!$%@? DZIECIŃSTWO? I CO JESZCZE TO MOŻE MOJA WINA!?!?
Nie, nie jest to Twoja wina. Tylko jeśli chcesz choć
#heheszki #humorobrazkowy #gry