Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki potrzebuje waszej rady. Zastanawiam się nad zakupem fiszki. Jestem roslym gościem 183+ cm z dość ponad przeciętna waga około 100 +kg. Potrzebuję jej ze względu na dojazd do stacji PKP a później na uczelnie (6 km codziennie). Na rynku jest masa różnych deskorolek dlatego potrzebuje waszej rady jaka byłaby dla mnie najlepsza? Mam przeznaczony na to budżet z 200 zł (biedny student). Podajcie swoje propozycje gdzie najlepiej kupować i jakiej firmy i jaka byłaby dla mnie najlepsza w tej cenie.Wazne żeby się nie rozleciala pod.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)i jakoś można było jeździć. Liczę na was Mirki.
#deskorolka #skateboarding #pytanie
  • 14
  • Odpowiedz
@sdeprn: do plecaka fiszka i tak ci się nie zmieści za bardzo (a jak tak to wszystko #!$%@? od środka :d). Ale możesz kupić małego cruisera. Ja takiego mam, z oxelo i mam plecak z paskami na rzepy, do którego go sobie przypinam. Poręczna rzecz i tania - do nowe chyba 250 kosztują, ale janz olxa kupilem za 120
  • Odpowiedz
@PanNocebo O fajnie właśnie o to mi chodziło. Podaj linka do strony gdzie można taką kupić oraz jakie firmy polecasz żeby to jeździło i trochę mi posłużyło
  • Odpowiedz
@sdeprn: Tę polecam. Tu jest za 280 akurat ale na olxie jest jedna za 240, nówka sztuka :)
https://www.decathlon.pl/cruiser-city-trasher-id_8398286.html?gclid=CjwKCAjw_uDsBRAMEiwAaFiHaxCH2b8vHCD7f99MBYPi4xto-ScrCxtK1O-WQ7_-FBz5F9JWNN5mohoCMj4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Jak masz decathlon gdzieś blisko to podjedź sobie i przetestuj na miejscu. Mi bardzo podeszła. Szukałem potem w necie takiej samej i znalazłem przemalowaną na biało od spodu, kupiłem i okazało się że to inna ale i tak fajna xD tylko nie mogę tej mojej znaleźć w sklepach nigdzie (też jest
PanNocebo - @sdeprn: Tę polecam. Tu jest za 280 akurat ale na olxie jest jedna za 240...

źródło: comment_PEPQjHfKTEQYKQBTytpqaS5zA07uaugU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@PanNocebo Dzięki za pomoc. Jeszcze jedno pytanie znasz może jakiś sklep internetowy co by można było kupić cruisery w obniżonych cenach (częste promocje, wyprzedaże).
  • Odpowiedz
@sdeprn: oo, no fajna promka. No Oxelo to taka firma, że niektóre rzeczy robią zaskakująco dobre i solidne ale na ogół to dość kijowe. Ale ta od Oxelo, co ci podesłałem wyżej im się bardzo udała i mogę ją śmiało polecić (chodziłem sobie kilka razy do decathlonu potestować deski i ta mi się zawsze najbardziej podobała :d). Ma dobre łozyska, przyjemny pod nogami kształt i twardy blat, miękkie i duże
  • Odpowiedz