Wpis z mikrobloga

@nielegalny_imigrant: Masz kilka elementów, ale czyszczenie tego jest super łatwe. Wlewasz wodę, uruchamiasz tryb czyszczenia. Potem przecierasz ręcznikiem papierowym i czyste. No chyba, że cos tam smażyłeś to wtedy trzeba lekko gąbką przejechać.
  • Odpowiedz
@nielegalny_imigrant: tak, masz jedną główną miskę i trzeba ją myć w trakcie robienia czegoś kilka razy zazwyczaj, masz też taka podłużną do np. gotowania na parze i masz noże i taki motylek do chociażby ubijania jajek. Trzeba je myć oczywiście, jak każde urządzenie. Ale jak dla mnie wcale to nie jest jakieś upierdliwie. Zresztą sprawdź sobie w Google. Tam na pewno wszystko jest opisane lepiej :) ułatwia i usprawnia robotę
  • Odpowiedz
@lezkaniebieska: trzeba myć te elementy podczas przygotowywania jednego posiłku, a nie pomiędzy nimi? no to trochę lipa, ale pewnie nawet z tym sporo czasu się oszczędza. Ciekawe to, zaczynam się zastanawiać nad kupnem, żona pewnie byłaby zachwycona. Z tego co widzę kosztuje 5.5k, trochę sporo, ale może do świąt odłożę. Na prezencik pod choinkę byłoby w sam raz. A duże to jest?
  • Odpowiedz
@nielegalny_imigrant: niestety tak, ale uwierz, że nie jest to upierdliwe, wszystko pisze kiedy co i jak czyścić. Myślę, że żona jeśli lubi gotować i piec to będzie zachwycona! Wielkości dużego garnka. Jestem na grzybach, to nie mam jak zrobić zdjęcia, ale popatrz w internecie, na pewno są jakieś zdjęcia porównawcze żebyś mógł to sobie zobrazować.
  • Odpowiedz