Wpis z mikrobloga

• 25
@maciek03 głównie programy z Morganem, Hawkingiem i Micho Kaku (czy jakoś tak xD), pogromcy mitów do rozluźnienia, więcej mi do głowy nie przychodzi, bo kiedyś większość ramówki to była ta trójka i od czasu do czasu lekkie odmóżdżenie pogromcami, jak to jest zrobione, brainaciem ale to było fajnie zrównoważone
  • Odpowiedz
@Misterius No co ty, kaku jeszcze spoko, bo baaardzo lubie kosmiczne opowiesci, a tw brainiaci i pogromcy to wlasniepoczatek konca normalnej telewizji.
Z lepszych programow, pamietam jak z bratem mielismy tradycje jarac ziolo co czwartek i ogladac urodzeni mordercy, jak pajako
i, mrówki i inne insekty sie zjadaly
  • Odpowiedz
@maciek03: były kiedyś jeszcze "Starcia metalowych potworów" czy jakoś tak, gdzie drużyny z całego świata dostały hajs i mieli zbudować pojazdy którymi będą konkurować ze sobą, śmigali przez tor wodny, jakieś pochyłe przeszkody a na końcu mieli sumo tymi pojazdami.. jakby to było w VOD to bym przygarnął z miejsca :D
  • Odpowiedz
@Misterius: Dobre programy lecą na national geographic. Ostatnio był dokument o Wenus, historia, dlaczego Wenus stała się niezamieszkalna a Ziemia utrzymała warunki itp.
  • Odpowiedz
Starcia metalowych potworów

@czachson: o właśnie kiedyś szukałem tego programu i tytułu sobie przypomnieć nie mogłem, ale teraz widzę, że w internecie żadnych informacji na temat tego programu znaleźć nie mogę. Pamiętam, że była tam mocna drużyna z Wielkiej Brytanii co zrobiła samochód z 8 kołami i 2 silnikami od land rovera. Pojazd ozdobili na ośmiornicę i tak go nazwali.
tutaj znalazłem program telewizyjny na Discovery channel z 2005 r.
https://www.telemagazyn.pl/discovery/?dzien=2005-10-24
  • Odpowiedz
@r5678: teraz tam jest spoko mini serial o Eboli. Wczoraj były pierwsze 2 odcinki, w następny wtorek kolejne 2. Strefa Skażenia się to nazywa, a po tym puścili jeszcze zwykły dokument o Eboli :D
  • Odpowiedz