Aktywne Wpisy
kotka-a +7
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
maciekXDDD +623
byłem dziś w tym syfie zwanym #biedronka. przy nabijaniu szparagów zablokowała mi się kasa i trzeba było czekać na obsługę. pani podeszła, zalogowała się do systemu i zwróciłem uwagę, że kasa się zablokowała przez nieprawidłową wagę szparagów (waga 440 g, oczekiwana waga 500 g). z ciekawości wziąłem kilka innych wiązek i wychodzi na to, że biedronka wali w #!$%@? nie tylko na cenówkach, ale i na wadze produktów. różnice czasem mniejsze,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#telewizja #vod #discovery
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Z lepszych programow, pamietam jak z bratem mielismy tradycje jarac ziolo co czwartek i ogladac urodzeni mordercy, jak pajako
i, mrówki i inne insekty sie zjadaly
@czachson: o właśnie kiedyś szukałem tego programu i tytułu sobie przypomnieć nie mogłem, ale teraz widzę, że w internecie żadnych informacji na temat tego programu znaleźć nie mogę. Pamiętam, że była tam mocna drużyna z Wielkiej Brytanii co zrobiła samochód z 8 kołami i 2 silnikami od land rovera. Pojazd ozdobili na ośmiornicę i tak go nazwali.
tutaj znalazłem program telewizyjny na Discovery channel z 2005 r.
https://www.telemagazyn.pl/discovery/?dzien=2005-10-24