Aktywne Wpisy
jaszczur12 +200
volodia +57
Wygląd = wszystko
Mam znajomą z którą mamy wspólne hobby. Dobrze się dogadujemy, na wiele spraw patrzymy podobnie, mamy wspólny rytm. W tym naszym hobby to ona jest pro, ale ja jej sporo pomagałem korzystając z mojej wiedzy technicznej. Beze mnie nie miałaby kilku małych sukcesów. Na papierze coś mogłaby z tego być.
No i kiedyś pochwaliłem jej kuchnię mówiąc, że z takim obiadem to może trafić przez żołądek do czyjegoś serca
Mam znajomą z którą mamy wspólne hobby. Dobrze się dogadujemy, na wiele spraw patrzymy podobnie, mamy wspólny rytm. W tym naszym hobby to ona jest pro, ale ja jej sporo pomagałem korzystając z mojej wiedzy technicznej. Beze mnie nie miałaby kilku małych sukcesów. Na papierze coś mogłaby z tego być.
No i kiedyś pochwaliłem jej kuchnię mówiąc, że z takim obiadem to może trafić przez żołądek do czyjegoś serca
Gość jest spoko, ubezpieczam u niego samochód, znajduje oferty dużo tańsze niż sugeruje internet.
@Pirat_Brodacz: wolę wszystko w jednym miejscu załatwić. Nawet mi już przestało zależeć na tym, żeby to było 30 zł taniej.
@OrzechowyDzem: @fromasz56: wybaczcie, ale rozsądek mi mówi, żeby nie sprzedawać danych osobowych ludziom z wykopu :( nic do was nie mam i dziękuję za zainteresowanie
@Grzechu10g @szczypek45: dzięki, pewnie zajrzę do któregoś albo obu
@AlNeri: dzięki
@dzek: ale porównywarkom sprzedającym dane zewnętrznym firmom marketingowym to już dasz dane ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdro
@Pirat_Brodacz: wielkie dzięki Mirku (✌ ゚ ∀ ゚)☞