Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
1. Plusujesz ten post,
2. Wypełniasz ankietę
3. Czekasz na wyniki do środy
Zielonki tym razem nie mogą brać udziału.
O co w tym chodzi? Wygrany otrzymuje od nas sprzęt i w zamian za to ma go przetestować i napisać recenzje na portalu wykop (。◕‿‿◕。) Chcecie takie testy częściej? Piszcie w komentarzach
#savio
Gdzie możesz kupić nasz sprzęt? W większości sklepów:
Głośniki tutaj
Podkładki tutaj
Właścicielem marki Savio jest firma Elmak Sp. z o.o., działająca na rynku elektroniki użytkowej od 1990r. Elmak jest producentem pilotów zdalnego sterowania, oświetlenia LED i sterowników elektronicznych do sprzętu AGD. Projektowanie, badania w laboratorium CE i produkcja wyrobów pod marką Elmak odbywają się w zakładzie w Rzeszowie.
Firma zgromadziła szereg nagród i tytułów, m.in. „Lidera Innowacji i Rozwoju”, a wśród jej klientów znajdują się uznane marki, jak Samsung, De Dietrich, HBO, Canal+ czy O2.
W 2011r. Elmak utworzył nowy oddział firmy, zajmujący się wprowadzaniem na rynek i rozwojem marki Savio, pod którą sprzedawane są akcesoria elektroniczne produkowane zgodnie z wymogami firmy przez wyselekcjonowanych dostawców.
Dzięki współpracy obydwu działów i merytorycznemu wsparciu doświadczonych inżynierów produkty Savio spełniają najwyższe standardy jakości.
Co chciałbyś do testów?
@SAVIO_multimedia: w ChRL
BTW szkoda że już go nie produkujecie - zajefajny jest. ;-)
@Halbr: wolimy PRC :)
@Zakopczak: Mirku na czterokrotniej marży byśmy nie wyżyli - mamy 20krotną ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ryceszzz: robimy rebrand marek, ale nie na zasadzie Panie Chińczyk zmień Pan logo. Przed produkcją testujemy
@SAVIO_multimedia: Ale co tu woleć, skoro w Polsce mówi się po polsku, a to nie jest przypadek USA czy UK, gdzie skrót angielski wyparł polskie nazwy.
A co do wyglądu to wiele
No tu się wpina w gniazdko,
tu w telefon,
no ładuje.