Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #uroda #kiciochpyta
#logikaniebieskichpaskow
Będąc na weselu gdzie 90% gości spało w hotelu a potem było na wspólnym śniadaniu.

Zastanawiam się jak kobiety to robią, że 2/3 kobiet na tym śniadaniu porannym (bez makijażu) wyglądała jak takie orki z władca pierścienia nie to co facet; wstanie, poprawi jaja, przeczesze włosy, umyje zęby i wygląda jak człowiek. No i teraz nasuwają mi się pytania:

1. Czy wy po prostu jesteście takie szkaradne genetycznie ?
2. Czy wasze pyski wyglądają tak fatalnie bez makijażu bo niszczycie sobie skórę tym całym syfem ?
3. Czy wizerunek kobiety już jest tak "wy szprycowany" że mężczyźni nie potrafią was odbierać bez umalowania się ?
4. Czy moja żona wygląda spoko bez makijażu bo jest moją żoną ?

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Amerykę odkryles? Jeszcze w Polsce!

Zaobserwowałem typowy obraz p0lek, zaniedbane, nienauczone dbania o siebie od lat dziecięcych i nastoletnich, zniszczone uzywaniem takiego gow** na ryj codziennie wyglądają właśnie jak orki.

Niestety druga obserwacja - w Polsce ładnych dziewczyn nie ma dużo. Po prostu.

Zobaczcie
  • Odpowiedz
@samuraj24: to tak jak w tym dowcipie. Dlaczego kobiety chodzą w szpilkach, malują się i perfumują? Bo są niskie, brzydkie i śmierdzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy wy po prostu jesteście takie szkaradne genetycznie

Część pewnie tak poza tym w naszej kulturze łatwiej zauważa się brzydkie laski kiedy facet musi się naprawdę postarać żeby być brzydkim

Czy wasze pyski wyglądają tak fatalnie bez makijażu bo
  • Odpowiedz
@samuraj24 Wiesz, po wódce twarz może być opuchnięta i zaczerwieniona. Dodaj do tego niezbyt dużą ilość snu i już można wyglądać dużo gorzej niż na co dzień. Do tego uważam, że faktycznie, jesteśmy wszyscy tak przyzwyczajeni do pomalowanych kobiecych twarzy, że jak kobieta pojawi się bez makijażu, to wygląda na brzydszą/chorą.
  • Odpowiedz
@samuraj24: no nie żeby coś ale w naturze to samce z natury ładnie wyglądają a nie samice, dlatego kobiety muszą się poprawiać a faceci nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio to nie wiem
  • Odpowiedz